tiistai 10. heinäkuuta 2012

Raivausta riittää


Nyt kun myymälän puoli on saatu suhtkoht mallilleen, pitäisi katseet kohdistaa takahuoneisiin. Siellä on vielä paljon työtä ja ottaa aikansa ennenkuin kaikki tykötarpeet on saatu paikoilleen.

Kymmeniä jätesäkkejä lojuu pitkin lattioita

Työpöydälleni päivänvalo tulee aikaisin aamulla

Kangaspakoille pitäisi keksiä säilytin

Tässä on tila kangaspuille, jahka romut saadaan pois.

Näille hyllyille tulevat palakankaat

Välillä joutuu keksimään tilapäisratkaisuja, kun ei kaikkea saa juuri haluamallaan tavalla. Tämäkin virkattu veneverho on ripustettu - toinen pää kepistä  lepää hyllyn päällä ja toinen on nuppineulalla kiinni sivuverhossa.
Nämä veikkoset näyttävät huomattavasti paremmilta, kun ovat pääseet ilmavanpaan paikkaan. Hiukan näyttäisi noita keijuja pelottavan, kun ovat niin korkealla hyllyn päällä! Totuus on se, että niiden valmistaja Elina Salmi halusi saada keijulle herkät kasvot, mutta kun ei ollut tyytyväinen lopputulokseen, päättikin peittää kasvot kokonaan. Näin ne saivat nimen "Itkevä keiju".

Nyt lähden valmistautumaan työpäivään. Iloista päivää teillekin, olettepa sitten töissä tai lomalla - nauttikaa!
Mervi

6 kommenttia:

 1. Yksitellen, laatikko kerralla. Pikkuhiljaa kaikki on pois;)

  VastaaPoista
 2. Huh kylläpä näyttää olevan vielä melkoisesti työnsarkaa :) Voimia!

  VastaaPoista
 3. Kyllä se siitä pikkuhiljaa, muutenhan liikkessäsi näytti niin hienolta että täytyy poiketa toistekkin!

  VastaaPoista
 4. Miten elefantti syödään? Pala kerrallaan. Työtä on NIIN HIRVEÄN paljon, etten osaa enää edes stressata siitä. Elän päivän kerrallaan ja laatikon kerrallaan. Kaikki 100 lainalaatikkoa on onneksi jo tyhjätty (ihana mieheni teki senkin) ja palautettu.

  VastaaPoista
 5. Löysin juuri sivullesi. Ompa liikkeessäsi kaikkea kivaa. Muutto ja järjestely on tosi rankkaa hommaa.. jaksamista ja hyvää kesän jatkoa

  VastaaPoista