sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Viikon jälkeen

Siitä on nyt viikko kulunut, kun Pellavasydän muutti uusiin tiloihin. Raskas, työntäyteinen ja kivulias, mutta myös toivorikas, iloinen jopa suorastaan riemastuttava viikko.

Eräs tuttu asiakas kävi hämmästelemässä, että kun hän oli viikon poissa, niin koko liike oli muuttanut, eikä hän tiennyt mitään asiasta. Niin nopeasti kaikki tapahtui!

Myymälän puoli on kohtalaisessa järjestyksessä (asiakashan ei voi tietää, minkälainen sen olisi tarkoitus olla) mutta takahuoneet aivan järisyttävän kamalat! Yksi pieni tyttö tykästyi seurustelemaan minun kanssani, vei minua kädestä (vai kumminpäin senyt olikaan...?) joka hyllylle ja pyysi välillä päästä vessaan. Lasten suusta kun se totuus kuullaan, niin hänkin kommentoi: "Täällä on sotkuista!" Niin olikin, mutta asia tuli hoidettua.
Sitten kun saamme kaikki kuntoon, meillä on kyllä tilava vessa, jopa käsisuihkulla ja keittiö, jossa on kunnon jääkaappi. Tuon sinne vielä mikron, niin voin syödä muutakin kuin kahvia ja pullaa!

Uudenkaupungin Sanomat lauantaina 7.7.2012
Asiakkaita kävi tänään tasaisena virtana, sillä paikalliselehdessä oli kirjoitus muutosta. Aina hiukan jännittää, mitä toimittaja on jutustelusta saanut irti ja olenko minä tullut ymmärretyksi vai höpötellyt jotain pöhköä? . Aamulla kävellessäni autolta putiikkiin naapuriliikkeen kauppias samasta talosta kysyi, että olenko tosiaan ostanut talon? Hämmästeltyäni asiaa, hän valaisi, että lehdessä sanotaan niin. No juu, tuosta saa sen käsityksen, että olen myynyt edellisen huoneiston ja ostanut tämän. Ei vaiskaan - vuokralla olin ja olen kummassakin. Puhun niin paljon ja nopeasti, että kuulija ei aina pysy perässä...olen sen ennenkin huomannut.


Olen hyvin iloinen tuon nuoren kesäharjoittelijatoimittajan jutusta - kiitos Peppi! -  hänen kanssaan oli luontevaa jutella. Lisäksi tällainen on mitä parasta ja ilmaista mainosta. Paaaljon kävi oman kaupungin väkeä onnittelemassa ja turistit taas tulivat muuten vaan ohikulkiessaan, kun oli ovi auki! Nyt on putiikkini niin tapahtumien keskellä, että! Aina aamulla ajelen vanhan paikan ohi ja siellä on tooosi hiljaista. Kannattava siirto, uskoisin.5 kommenttia:

 1. Niinhän noissa usein tuppaa käymään, että tulee väärinkäsityksiä. Usein olisikin hyvä saada juttu meilattuna tarkistettavaksi enne julkaisua. Äkkiä tuo muutto tosiaan on mennyt, kun ajattelee mieletöntä määrää tavaraa joka on pitänyt siirtää ja ennenkaikkea saada vielä paikoilleenkin,

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Tosi paljon onnea ja menestystä uudella paikalla!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja Menestystä ! Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
 4. Oli oikein mukava tavata ja ihana sinun putiikkisi! Nyt on kyllä niin hyvällä paikalla että varmasti kaikki löytää paikan. Harmittaa vain että oli niin kiire, mutta vierailen varmasti uudelleen ajan kanssa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista! Oli jotenkin epätodellinen tunne, PaulaKristiina, kun tavattiin. En ole koskaan vielä nähnyt livenä ketään blogituttua!

  VastaaPoista