keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Parempi?

Luettuani teidän kommenttinne karseasta ständistäni, lähdin siitä paikasta tekemään uutta. No, menin kyllä muutenkin pitämään ovea auki, mutta siinä sadetta pidellessä aloin askarrella...

Tämä on se vielä karmeampi puoli, sillä paperi on teipattu kiinni, kun toinen pleksi hajosi myrskyssä.

Askarrellessa mietin erilaisia käsityöyrittäjiä. Pöhköintä taitaa olla pitää kivijalkamyymälää? Kustannukset ovat huimat - tuleeko teille mieleen, että joku tollanen ständikin maksaa useamman satasen. Ensin se varsinainen teline, sitten noita pleksejä pitää uusia ja tietysti kirjoitustarvikkeet. Paljon saa tehdä käsitöitä myyntiin, maksaakseen nämä oheistuotteet, vuokrasta puhumattakaan! No mutta se onkin ihan toinen juttu...


Ostin kauan sitten uudet pleksit, mutta ne eivät sopineetkaan silloiseen ständiini. Nyt olin oikein tyytyväinen, sillä tähän ne sopivat kuin nenä päähän.Ensin piti raivata pöytätilaa. Vähän liian pieni tämä tiski tähän hommaan.


Tällainen siitä tuli. Ei kovin kummoinen. Mutta parempi, vai...? Teksti on amatöörimäistä, mutta kun en osaa tehdä hienoa mainostekstiä, enkä tod. viitti mitään sapluunoja käyttää. Aikaa on liian vähän tuhlattavaksi!
Molemmista puolista tein samanlaiset.
Asiahan on niin, että jos ohikulkija tulee niin lähelle putiikkiani, että näkee oven ja kyltin, hän melko varmasti astuukin sisälle. Mutta. Miten saada kauempana olevat ihmiset huomaamaan talo, jossa ei ole pitkään aikaan ollut mitään? Niin siinä vain kävi, että tämä uusi luomus ei näy ollenkaan yhtä kauas! Mikään pieni piperrys ei auta asiaa.
En muistaakseni ole näyttänyt kuvaa tästä ständistä, jonka sisareni Erja teki äitienpäivää odotellessa. Tämä oli yksi parhaista - toi monta asiakasta sisälle!

Ohiajaessani otin vielä muutaman yleiskuvan putiikin edustasta. Tällöin kauppa oli kiinni ja ständi nostettu sisälle.

Täältä katsottuna ei näy mitään Pellavasydämestä muistuttavaa...


Kyltti on vielä väliaikaisratkaisulla kiinni, toivottavasti ei jää lopulliseksi...


Toivon taas saavani kommentteja, mielipiteitä, ehdotuksia, ideoita....kiitos niistä! Mervi

6 kommenttia:

 1. Se ruskea paperi siinä alla tekee ettei näy.
  Se toinen valkoisella pohjalla näkyy.
  Oli niin kaunista se kaunokirkoitus ( jos paksumpaa tussia ) ehjä joku muun värinen paperi siinä pohjalla .. oli kivasti revitty reunat. Siinäpä onkin monta asiaa mietittävänä .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on sitä vanhaa kaunokirjoitusta. Olen ollut opettajien sijaisena ja lapset aina muistavat kummastella kirjoitustani. Nykyäänhän tuollaista ei enää opeteta!

   Poista
 2. Ehdottaisin kanssa näkyvyyttä parantamaan sitä valkoista pohjaa tekstille, ja se oranssi edelleen siellä takimpana. Sen valkoisen voisi kans repiä reunoista niin tulee enemmän Pellavasydämmen henkeä. Tykkäsin myös eniten tuosta tekstistä

  KÄSITYÖ-
  JA LAHJA-
  PUOTI
  Pellava-
  sydän

  rivityksellä, koska silloin näkyi mielestäni selkeiten. Olisikohan mahdollista hankkia samanlaista kylttiä myös sinne torillepäin näkyvälle seinälle, jossa ei tällä hetkellä ole merkkiäkään kaupasta. Ei tosin taida olla ihan ilmaista touhua, ja kun ei ole valmista kiinnitystelinettäkään..

  Tämmösiä aatoksia tällä erää. :) Toivottavasti kauppa lähtee hyvin sujumaan uudessa paikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Sinne torillepäin on tulossa jotain....odottelen postia ja esittelen sitten. Ja kyllä, kauppa käy huimasti paremmin kuin siellä "syrjässä".

   Poista
 3. vaihda tuo keltainen paperi johonkin toiseen tuolt taka-alalta. ehkäpä joku vanha roosa,antiikin sininen tms olisi parempi, lisäksi minä maalaisin tuon ständin sellaiseksi antiikki harmaaksi ja vähä hiekkapaperilla hioisin sieltä täältä. tulisi sellainen uus vanha ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideasi kuulostaa hyvältä, se olisi juuri sellainen Pellavasydän-tyylinen, mitä olen tapaillutkin...mutta...eikö se olisi oikein sellainen MAANLÄHEINEN, joka maastoutuu ympäristöönsä - erottumatta - vaiko eikö?

   Poista