keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Ensmäne päiv o ohi

Tämä on kirjoitettu tiistai-iltana:
Aamulla kymmeneltä saimme tunnin vielä järjestellä paikkoja kuntoon. Lounasaikaan klo 11 alkoi asiakkaita tulla - olemme Ravintola Gastahaus Pookin ovea vastapäätä. Väkeä piisasi lähes taukoamatta iltapäiväkahville asti, mutta ilta olikin jo hiukan rauhallisempi. Viimeinen asiakas viihtyi sulkemisajan yli  kuuteen, kun keskustelimme innokkaasti matonkudevirkkauksesta.

Näkymä Ylisenkadun toiselle puolelle Pookiin
 Tässä tulee hät´hätää näpättyjä kuvia sieltä täältä. Yksityiskohdat eivät näissä välity, mutta ehkä jonkunlaisen yleiskuvan voisi hahmottaa? Vaikea kuvata noissa ylikorkeissa huoneissa. Muistakaa, että tämä on ensimmäinen versio - saattaa olla, että tavarat ja hyllyt vielä vaihtavat paikkaansa!

Ulko-ovelta näkyy suunnilleen tällainen näkymä
Vasemmalle katsottaessa on tällainen kombinaatio, joka ei toimi..
Oikealla näkymä torille päin
Oikealle piiloon jää lastenhylly
Suoraan edessä takana on ovi "asuste-osastolle" 
Tästä huoneesta, jossa on pellavavaatteet, hatut, pipot, laukut, villasukat, tossut ja korut käytetään työnimeä Erjan huone, sillä sisareni on sen järjestänyt myyntikuntoon.
Erjan huoneessa ovat myös pellavatunikat - nyt niille on riittävästi tilaa!

Villasukkien järjestely olikin hankala homma. Kesken töiden lähdimme ostamaan laatikoita niitä varten. Päädyimme vastoin kaikkia periaatteitani ostamaan muovilaatikot, mutta kyllähän ne osoittautuivat epäonnistuneeksi ratkaisuksi. Ei sen muovin vuoksi, mutta niihin ei vaan mahdu kunnolla suuri määrä. Menevät siis vaihtoon. Eikös olekin kaikenkirjavaa sukkaa?! Tässä vaiheessa järjestelyt on vielä pahasti kesken.

"Käsityökammarin" hyllystöä - vielä on tyhjiäkin hyllyjä!
Tiskin seutu on kaikkein keskeneräisinKun ovet suljettiin, alkoi paneelin laitto

Miehelläni alkoi kesäloma, mutta kiltisti hän töitä paiskii!

Tässä olivat nämä myymälähuoneet. Takahuoneita: keittiö ja työhuone ei vielä esitellä, sillä siellä ei ole ehditty tekemään yhtään mitään.

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää:) Jos joskus ajellaan sielläpäin, tulen varmasti käymään. Ehkä ei tänä kesänä, kun viime kesänä oltiin siellä yksi päivä. Harmi kun en silloin tiennyt kaupastasi.
  Mukavia päiviä työn parissa!

  VastaaPoista
 2. Voi miten on hurjasti kaikkea kivaa. On raskasta tuo järkkäily homma, mutta olet varmaan myös innoissasi uudesta? Ainakin itse olisin.... ;O) Onnea nyt vielä kovasti uuteen paikkaan ja toivottavasti asiakkaat löytävät perille.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen paikkaan minunkin puolestani. Minà pààsen sitten katsastamaan valmista, sillà ensi viikolla lennàn Suomeen ja tulen Ukiin! Mukavia tyòpàivà sinulle!

  VastaaPoista
 4. Paljon sinulla on ainakin myytävää, toivottavasti kauppa käy uudessa paikassa tiuhaan. Onnea!

  VastaaPoista
 5. Näyttää hienolta ja mukavalta! Onnea uutten paikkaan ja nyt kun olen täällä ukin liepeillä mökillä, tulen käymään ensikerralla kun käyn kylillä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista ja onnitteluista!

  VastaaPoista