sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Väliaikatiedotus

Tänään tehtiin hommia aamulla yhdeksästä illalla seistsemään!

Aivan uskomaton energiapakkaus tämä minun sijaistava myyjäni Pirkko, jolla on ikää saman verran kuin isälläni. Nämä molemmat seniorit olivat mukana järjestelyhommissa. Lisäksi oli tyttäreni ja sisareni, sekä ikkunanpesijä Jenni ja mieheni Aarre, joka huolehti rakenteista. Kävi välillä kotona maalaamassa paneeleja ja naputteli niitä jo illansuussa seinään.

Minkäänlaista remonttia emme uusissa tiloissa edes ajatelleet, sen verran siistit seinät ja lattia siellä on. Ikkunat sensijaan oli tainnut jäädä pesemättä viimeiset kymmenen vuotta.

Yli 50 muuttolaatikkoa palautin tänään, joten paljon on jo hyllytetty tavaraa. Suurin piirtein alkaa hahmottua, mitä mihinkin laitetaan. Hyllyt on jo paikallaan, pöydät vielä hiukan hakee paikkaansa.

Huominen, maanantai vielä järjestellään, mutta tiistaina jo toivotetaan asiakkaat tervetulleiksi. Loppuviikosta pidetään sitten viralliset avajaiset kahvitusten merkeissä.

Yhtään kuvaa en tähän saa, sillä kamera on vielä jossain hukassa.
Mervi

ps. asiakkaitakin kävi jo ovella ihmettelemässä. Aivan eri fiilis on täällä keskellä kaupunkia, kun turisteja kulkee koko ajan oven editse. Koko ajan enemmän ja enemmän vahvistuu käsitykseni siitä, että tämä muutto oli kannattava siirto!

1 kommentti:

  1. Hyvä, hyvä! Toivottavasti löydät myös kamerasi että päästään ihailemaan uutta myymälääsi!

    VastaaPoista