perjantai 14. helmikuuta 2014

Ei käynyt vieraita...

...vaan ihan itse ostin kukkakimpun. Mieheni tuo usein kukkakimpun (ruokaostosten lomassa napatun) mutta minä ostan tosi harvoin leikkokukkia. Niinpä hän kysyikin töistä tullessaan, että onko sulla käynyt  vieraita.
Minä luulin, että kun valitsen yhden ruusun ja muutaman neilikan, saan ruusun ja neilikat, mutta kukkakauppias tietysti tekee siitä kauniin kimpun. Ja jokainen oman tyylisensä. Tämä on Hanna Kontturin käsialaa.

Näin ystävänpäivänä sopii kiittää jokaista blogini lukijaa blogiystävyydestä! 
Muutamia uusia "rekisteröityneitä" lukijoitakin on tullut - olette oikein tervetulleita seuraamaan sepustuksiani. Yhtenä päivänä havahduin huomaamaan, että itse kyllä olen nolosti kerjännyt kommentteja, mutta olen huono vastaamaan kommentteihin! Odotan kommentteja kuin lapsi joululahjaa, luen ne heti saavuttuaan, mutta vastaaminen jää. Kaikkiin kyllä vastaan, mutta turhan kauan se ottaa aikaa. Tämä nolottaa minua, sillä itse harmistun bloggareihin, joilta ei saa vastausta... Nytpä yritän parantaa tapani ja vastata heti kohta.

Mervi

10 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää, Mervi - ja kimppu on kaunis♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Oikein hyvä päivä tämä ei ole vielä ollut - nyt on vaarassa juuri se, mitä kauhulla olen ajatellut - että olen sängyssä ja tukka pystyssä, yöpaita päällä vielä kun mieheni tulee töistä. Pakotin kylläkin itseni töihin, että ehkä se tästä vielä paranee...

   Poista
 2. Hyvää ystävänpäivää! Ihanat auringonsarastuksen / -laskun värit kukissa.
  Tuo on muuten ihan totta, että harmittaa jos kommenteihin ei tule vastausta, vaikka toisaalta kaikki kommentit ei olekaan tarkoitettu keskustelunavaukseksi, joskus tulee vain jättäneeksi pari sanaa merkiksi käynnistä tai ajatuksesta, jonka kirjoitus herätti.
  Ja sekin on totta, että jos jotakin ei tee heti, niin se jää - sama koskee sähköposteihin vastaamista ja soittamista, ihan kaikkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen yrittänyt opetella uudenlaista elämäntapaa - tehdä asiat heti kun vaan voi, eikä siirtämällä eteenpäin. Kuinka hyvä mieli siitä tuleekaan, kun saa asiat päiväjärjestykseen. Joskus se siirtäminen tulee sitä paitsi kalliiksikin, kuten laskujen maksamisen kohdalla. Tänään maksoin taas pinon laskuja ja päätin (hmmmm...) luoda uuden päiväjärjestyksen: joka päivälle toimistoaika, jolloin hoidetaan paperityöt.

   Poista
 3. Kaunis kimppu, jotain muuta kuin tulppaaneita vaihteeksi :)
  Eipä tule vastattua minullakaan kommentteihin, pääasia kun ne lukee. Vastaan sitten jos siltä tuntuu ja aikaa on :) Mukavaa ystäväpäivän illan jatkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitsin nuo neilikat, kun muistelin, että ne ovat kauan kestäviä.

   Poista
 4. Upeat kukat! Ystävänpäivää sinnekin :)

  VastaaPoista