tiistai 18. helmikuuta 2014

Maailmankuva kapenee

Tänään katselin vanhaa nauhoitusta keskusteluohjelmasta ja sivulauseessa toimittaja mainitsi kuulleensa, että huippu-urheilijalla, joka valmistautuu isoihin kisoihin, maailmankuva kaventuu ja kaventuu sitä mukaa kun päivämäärä lähestyy.

Samaistuin heti tuohon lauseeseen. Vaikka olen jossain teksissänikin väittänyt, että olen aikuistunut alkanut sietää odottamista - ettei kaiken tarvitsekaan tapahtua tässä ja nyt - ei se aina pidä paikkaansa.

Nyt kun odottelen "suuren elämänmuutoksen" varmistumista, olen hyvin malttamaton. Tämä ilmenee täydellisenä lamaantumisena. Jähmetyn vain odottamaan. Töistä ei tule mitään, tärkeätkin projektit seisovat.

Toisaalta tekemistä on niin paljon, että sen edessä tunnen voimattomuutta.

Autokin on muuttunut varastoksi. Ei näille matonkuteille löydy sisältä tilaa.


Alimmassa kuvassa mieheni etsii pellavakankaita. Tietysti se tarvittava on aina perimmäisessä nurkassa alimmaisena. Kerta jos toinenkin on tätä tavaramäärää pengottu. Ai, nyt huomaan, että meillä on jouluverhotkin vielä ikkunassa!


Kuluisi nyt vaan aika nopeasti! Toivoo Mervi

7 kommenttia:

 1. Kivaa pöllökangasta, onko se myytävänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuota samaa on kaksi erilaista väriä. laitan niistä paremmat kuvat.

   Poista
 2. Odottavan aika on pitkä. Voimia!

  VastaaPoista
 3. Eikös sitä sanota, että hyvää ei odota koskaan liian kauan..... Voimia!

  VastaaPoista
 4. Malttamattomana odotellaan "lisätietoja"...
  -anja-

  VastaaPoista
 5. Olen lomalla tämän viikon, kotosalla ja odottelen (kun tässä aikaa on.. :) milloin julkistat päätöksesi asian/mahdollisen muutoksen suhteen tai kerrot tarkemmin mistä on kyse. Päivittäin tässä käyn katsomassa miten edistyy ;) tsemppiä pohdintoihin! t. M.

  VastaaPoista
 6. Kiva, että joku odottaa mun kanssa. Lopullisesti asia ratkeaa vasta maaliskuun alkupuolella. NIIN KAUAN pitäisi jaksaa odottaa - ja yleensähän aikataulut ei edes pidä...

  VastaaPoista