tiistai 6. toukokuuta 2014

En uskalla toivoa

Laskeskelin tänään kuinka monta kertaa hoitajat on käyneet mun kurkulla. Tarkoittaa siis, että käyvät laittamassa antibiootin tippumaan tai ottamassa sen pois. Tiputus tapahtuu kaulalla olevan subklaavin kautta.  

Neljän tunnin välein tapahtuva tiputus tarkoittaa 6 x päivässä eli 12 kontaktia päivässä.12 x päivässä tarkoittaa 84 kertaa viikossa tarkoittaa yhteensä 504 kuudessa viikossa! 

Huomenna pitäisi olla viimeinen tiputuspäivä, mutta en usko, että niin onnellisesti asiat sujuisivat. Haava ei ole vielä parantunut ja niin kauan antibioottia jatketaan, kunnes se on ok.

Mervi

4 kommenttia:

 1. Siinä onkin kontaktia kerrakseen. Sääli, kun tuli takapakkia haavan kanssa. Uskalla nyt kuitenkin toivoa, että paranee. Minä toivon sitä kovasti!
  -anja-

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ja jaksamista toivottelen. En voi kuvitellakaan, miten koville epävarmuus ja asioiden pitkittyminen rassaavat. Itse olen sairastellut KOKO kevään ja sekin jo ottaa hermoon vaikka paljon pienemmässä mittakaavassa tietysti, kun aina kun luulee olevansa kunnossa niin tauti iskee taas niskaan...

  VastaaPoista
 3. Harmi, etten pääse seuraamaan toipumistasi. Joko olet palannut töihin?

  VastaaPoista
 4. Ei kukaan pääse, en minä kirjoita enää blogia. Töihin olen palannut joo ja sikälikin nämä jatkuvat sairastelut ja poissaolot ahdistavat.... Taitaa olla vastustuskyky nollassa :(

  VastaaPoista