tiistai 20. toukokuuta 2014

Uuden kodin remppa on alkanut

Perjantaina vihdoin allekirjoitettiin kauppakirja uudesta kodistamme. Minä en tietystikään ollut paikalla, joten mieheni allekirjoitti myös minun puolestani valtakirjalla. Välittömästi hän aloitti myös työt kohteessa. Valitettavasti en pääse ottamaan kuvia työvaiheista, mutta jotain tekstiä olen jo aloitellut kirjoittamaan uuteen blogiin. http://pellavasydamenuusineuvolakoti.blogspot.fi

En näköjään osaa tällä tabletilla kopioida osoitetta. Tuolla linkillä se näyttää, ettei blogia olisi olemassa. Käy kuitenkin klikkaamassa blogin nimeä, niin kyllä se sieltä aukeaa. Toivottavasti. Samalla voit kirjautua lukijaksi!

mervi

7 kommenttia:

 1. Onnea remppaan ja uuteen blogiin!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että talohomma etenee. Talletan blogisi ja tulen mielenkiinnolla seuraamaan remppanne edistymistä. Älä huoli, kyllä sie kohta olet siellä touhuamassa entiseen tapaan.
  Sitten kun sinulla on se uusi liike siellä pyörimässä, mikään ei estä minua tulemaan paikan päälle katsomaan. Halauksia ja voimia tuleviin koitoksiin.

  VastaaPoista
 3. Juu, linkki sanoo ettei sivua ole, mutta kun klikkaa siinä alla olevaa sinistä Etusivu-tekstiä niin heti pääsee oikealle sivulle.
  Hienoa että remppa pääsee alkamaan vaikka aivan kamalaa on (minustakin olisi) ettet sinne keskelle itse nyt pääse. Laita miehes ottamaan kuva jokaisesta uudesta työpäivästä ja kohteesta jonka kimppuun käy ja teet kuvallisen raportin sitten jälkikäteen. Taitaa tämä neuvo olla turha koska luulen että näin olet tämän jo ajatellutkin.

  Hyvää päivänjatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kyllä mielenkiinnolla lueskelen, sitten kun on "enemmän aikaa" :)

  VastaaPoista
 5. onnittelut rempalle ja uudelle blogille

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen blogiin ja kiitos, se on mielenkiintoinen!

  VastaaPoista