keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Mihin putkeen näyte laitettaisiin?

Lääkäri kävi, muttei ollut mitään tietoa mukanaan. Aina on tieto kiinni jostain toisesta, jos ei muuta niin Tyksissä on liian vähän konekirjoittajia lausunnoille. Kohta viikko kulunut tt-kuvauksesta, mutta vielä siitä ei irtoa mitään. Siitä on kuitenkin kiinni mm minun seuraavan keikkauksen ajankohta. Olen jo luovuttanut ja tuumin, että se siirtyy, siirtyy ja siirtyy... miten pian sitten löytyy uusi aika. Ehkä syksyllä?

Lääkäri määräsi otettavaksi viljelyn haavasta erittyvästä kudosnesteestä. Nytpä sitä ei enää juurikaan erity, joten hoitajalla oli täysi työ saada muutama pisara otettua purkkiinsa. Vähän ajan päästä tulee toinen hoitaja putkilon kanssa. Kun pitäisi ottaa näyte siitä haavasta - ensimmäinen putkilo oli nimittäin väärä!

Täällä minä makaan odotellen, että tyksin lääkärit ja konekirjoittajat ehtisivät töidensä pariin. Arvatkaa, olisinko mieluummin kotona odottamassa ajan kulumista. Ai niin - keuhkoröntgen osoitti, että vielä on ilmarintaa jäljellä noin 7 millimetriä. Eipä ole iso, mutta jossain asennossa oireet vieläkin vaivaavat. Mervi

6 kommenttia:

 1. No jopas taas kerran Merviä koetellaan. Yritä kestää kaikenmaailman koeputket ja konekirjoittajat!

  VastaaPoista
 2. On noissa kaikenmaaliman tupeksijoissa kestämistä! Gr, Voimia ja jaksamista niihen kanssa!

  VastaaPoista
 3. Voiko tässä enään muuta sanoa kuin, voi että! Jovain sinua koetellaan. Tietenkin noin pitkään sairaala-jaksoon tulee kaikenlaista, mutta jotenkin on sellainen tunne, että sinulle on sattunut vähän liian paljon siellä. Voimia!

  VastaaPoista
 4. Oletan, että nämä henkilöt ovat ns. päteviä, eikä mitään valehoitajia tai -lääkäreitä. Ei vaan millään meinaa uskoa. Nimitys arvauskeskus, johtunee sekin siitä, että liiiiikaa mennään tuurilla eikä tiedolla ja taidolla.

  VastaaPoista
 5. Voi apua mitä touhua:(( Ihan kohtuutonta siellä maata ja odotella...

  VastaaPoista
 6. Ja minä kun niin olen luottanut meidän kunnalliseen sairaanhoitoon... Nyt kyllä usko kohta menee lopullisesti. Ei muuta kuin päättäjille lisää painostusta. Lisää osaavaa henkilökuntaa!!! Pidä Mervi kuitenkin lippu korkealla, me täällä taustalla ajatuksissa kuljemme kanssasi :)
  T. Taina

  VastaaPoista