keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Uutta vanhaa

Joudun perumaan puheeni. Jopa asiakkaani muistavat, että olen 1,5 vuotta sitten paikallislehdessäkin vakuuttanut muuttavani viimeisen kerran - etten siis enää koskaan muuta... Mutta nainenhan saa kuulemma muuttaa mielipiteensä 7 kertaa päivässä.

Tänään aloitin muuttomyynnin.

 Olen sitä mieltä, että mainoksen pitää näkyä, kun ajaa autolla ohi. Tein siis sellaisen. Tuollaiset räikeät mainosplakaatit ovat ihan hirveitä, mutta kyllähän niillä huomiota saa! Vaikka olen käynyt mainostekstauskurssin, en osaa tehdä mainostekstiä - ainakaan isoja kirjaimia. Kumma juttu, että on ihan eri tekstata pientä ja sievää, kuin isoa ja komiaa...

Esittelin pari postausta sitten eri liikepaikat, joissa Pellavasydän on toiminut. Tämä on jo kuudes muutto, jonka teen. Enää en vakuuttele mitään. Ainakaan enää keskemmälle kaupunkia ei voi muuttaa, sillä uusi liikepaikkani on aivan torin kulmalla. Vähän piilossa silti. Kyseessä on vanha kivitalo, jossa on toiminut VPK ja se edelleenkin omistaa talon.

Tilaa talossa (sen alakerta) on yli 90 m2 eli kaksi kertaa enemmän kuin nyt. Upeista näyteikkunoista joudun luopumaan. Saan kunnollisen keittiön ja vessan. Ja ennenkaikkea - kunnolliset työtilat! Uusi huoneisto jakautuu neljään huoneeseen.
Tällaisesta komeasta tammiovesta sinne käydään sisälle.
Koko talo on torilta päin katsottuna piilossa puiden takana.
Tällaisiin näyteikkunoihin joudun tyytymään. Näitä on neljä.

Tältä rakennus näyttää sisäänkäynnin puolelta, Ylinenkatu. 

Ja tältä se näyttää torille päin, Koulukatu. Kulunutta "kauneutta".

Olen luottavainen, että muutto toteutuu, vaikken ole vielä edes vuokrasopimusta tehnyt. Nykyinen liikepaikkani on myyty, joten alta on pois lähdettävä joka tapauksessa. Muuttokuormaa aletaan kasaamaan perjantaina, lauantaina muutetaan ja sunnuntaina täytetään hyllyjä uudessa paikassa. Siis jos....

2 kommenttia:

  1. Aikas nopeeta toimintaa!
    Onnea muuttopuuhiin :)

    VastaaPoista
  2. Onnea tosiaan muuttoopuuhiin! Kauniin nostalgiseltahan tuo suunnittelemasi uusi liikepaikka näyttää!

    VastaaPoista