lauantai 30. kesäkuuta 2012

100laatikkoa

Aamulla tilasin 100 muovista muuttolaatikkoa (vuokra 20 snt/laatikko/päivä) putiikkiin tuotuna.
Vähän ikävä yllätys oli se, että jokainen laatikko piti pyyhkiä märällä, ennenkuin niihin voisi myytävää tekstiiliä laittaa. 

Puolenpäivän jälkeen sisareni tuli pakkausavuksi. Ei oikein saatu hommaa haltuun, joten soitin isäni avuksi. Vieläkin tuntui epätoivoiselta, joten soitin varamyyjä-Pirkon avuksi. Sitten alkoi tapahtua. Pahin ongelma aluksi oli se, ettei ollut tilaa kasata valmiita laatikoita. Homma helpottui illansuussa, kun mieheni ja tyttäreni tulivat töistään ja alkoivat raijata laatikoita peräkärryn kanssa uuteen toimitilaan.

Välillä piti tankata
Kellon ympäri olin putiikissa ja hurjan näköiseksi jäi huusholli. Kotin lähtiessäni huomasin, etten ollut tajunnut sulkea säleverhoja, joten näkymät ulos olivat lohduttomat. En vaan kertakaikkiaan jaksanut palata takaisin.
Huomenna homma jatkuu kalusteiden siirtämisellä. Silloin on käytössä pakettiauto ja useampi mies apuna. Työtilan tavaroihin ei ole vielä koskettu, arviolta 30 laatikollista tulee palakankaistakin... Arvaatkaas onko tämän jalat kipeet? Sellainen häivähdys kävi mielessä, että taidankin muistaa, miksi julistin viime muuton jälkeen, ETTEN KOSKAAN ENÄÄ MUUTA... Mervi

ps. kiitos kaikille kannustavista kommenteista!

6 kommenttia:

 1. Kyllä se siittä,pikku hiljaa :)Jaksuja <3 Komiaan paikkaan muutatte!

  VastaaPoista
 2. Voimia urakkaan, siitä se pikku hiljaa etenee :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi sinulla on reippaita apulaisia.
  Täytyy sanoa, että olen kateellinen, en toki kipeistä jaloista, mutta muusta puuhasta. Oma pieni putiikki on ollut minulla elinikäinen haave. Jo lapsena ajattelin, että musta tulee isona kaupantäti. Mutta kaikkea ei saa mistä haaveilee, markkinoilla ja messuilla kulkeminen vähän korvaa sitä haavetta:)
  Kohta pääset siihen mukavaan vaiheeseen ja järjestelemään tavaroita uuteen paikkaan.
  Jaksamista!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä täältäkin pistetään tulemaan :)

  VastaaPoista