torstai 19. huhtikuuta 2012

Nyt olen tyytyväinen itseeni

Jippii! Yksi keskeneräinen työ on saatettu valmiiksi. Kiitos Suden, joka antoi hyvän vinkin...


 Tästä työstä puuttui vain yksi lehti, jonka ihan itse - omin käsin - kirjoin valmiiksi. Enkä usko, että sitä kukaan erottaa muista. Sitten ompelin siihen vetoketjun, reunat kiinni ja tadaa.....

...siitä tuli sohvatyyny. Itse asiassa se sopii  väriensä puolesta meidän olohuoneeseen mitä parhaimmin. Verhoissa on  juuri nuo samat värit. En osaa päättää, kummin päin kuvio kuuluu, ei kai sillä väliä?


Mitähän tästä tykkäisi se, joka työn on aloittanut?

Hei, nyt puuttuu vielä kolme - 3- lukijaa ja sitten arvotaan! Tiedän, että säännöllisiä lukijoita on enemmän, mutta kuka uskaltaa tunnustautua julkisesti?

17 kommenttia:

 1. No empä minäkään arvannut, että siitä noin ihana tulisi :) Tosi kaunis.

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita. Hyvä kun tulivat valmiiksi.

  Liza

  VastaaPoista
 3. Kaunis tyyny, eikä näe, että yksi lehti olisi toisen tekijän kirjoma.
  Voisinko ostaa sen Onnea vauvalle kirjan? Miten sovimme asiasta? laitoin aiemmin s-postiosoitteeni.

  VastaaPoista
 4. Ai niin unohdin sanoa, että verotuspostauksesi olivat asiantuntevia ja hyvinkirjoitettuja, mutta mieltäni jäi vaivaamaan yksi asia. Minä nimittäin soitin joskus kuusi vuotta sitten verotoimistoon ja kysyin käsitöiden verotuksesta ja kyllä minulle siellä sanottiin, että oli olemassa jokin raja, että jos tulot käsitöistä eivät ylitä sitä, niin veroa ei mene. Muistan, että raja oli niin korkea, että totesin, ettei minulta todellakaan menisi veroa. En enää muista, mikä se summa oli. Eli onko asia muuttunut viime vuosina, vai miksi olen saanut verotoimistosta tällaista tietoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitanpa tästä huomenna vielä uuden postauksen. Google analytics kertoo, että käsitöiden verotus - hakusanoilla poikkeaa lukijoita, joten ehkä ei kertauskaan tai vahvistus ole pahitteeksi.

   Poista
 5. Tulipa aivan ihana tyyny! Miten tuota raaskii edes käyttää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille kehuista! Minä niitä vaan pokkana otan vastaan, vaikka joku muu on kirjontatyön tehnyt. Enkä edes tiedä, kuka hän on, jolle siis kiitos kuuluisi.

   Poista
 6. Voi ihanainen, kiitos paketista <3 Prinsessan kanssa yhdessä paketti avattiin ja mikä ihana sieltä paljastuikaan. Et tiedäkään kuinka iloinen olen paketistasi, ei sanat riitä sitä kuvaamaan. Kiitos vielä kerran <3

  VastaaPoista
 7. Pirjo-Liisa uskaltaa tunnustaa lukijaksesi, ja tyyny on todella kaunis.
  Hyvää kevään jatkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Kynnet syhyää päästä arpomaan, nyt on taas yksi sinnepäin...

   Poista