tiistai 18. marraskuuta 2014

Dumpattuna mutta muistan 30 vuoden taakse

Tämäkin aamupäivä meni nukkuessa. Heräsin juuri, klo 14. Eilisiltainen veritankkaus nosti hb:n lukemaan 101. Eli ei vielä auttanut virkistävästi. Nyt odotan tosi jännityksellä bakteerinäytetuloksia. Apua, jos sieltä löytyykin bakteeri! Sit mulle laitetaan subklaavi ja tiputus kestää kuusi viikoa - ei, en haluu...

Kohta lähden käymään kanttiinissa. Ihmisten ilmoille. Jotta varmistaisin, että en haise miltään, ripsautan hiukan hajuvettä. Viimeksi sitä kyllä roiskahti, ja koko ajan häpesin, että HAISEN siltä hajuvedeltä. Tuoksu tässä pullossa on aivan ihana, vaikka se on n. 30 vuotta vanhaa. Olen saanut sen mieheltäni silloin, kun olin ensimmäisessä lonkkaleikkauksessa v. 1984. Olen käyttänyt erittäin harvoin.

Tässä yhteydessä kerron ihovoidekokemukseni. Muistatteko, kun ostin vuoden vaihteessa  kalliit rasvat? No nyt olen kokeillut niitä 9 kuukautta ja palaan takaisin vanhaan tuttuun merkkiin. Näitä käyttäessäni tunnen heti muutoksen. Hyvä, L'Oreal!

Mervi
4 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä tuosta LÓrealista. Marketissa on parempaa voidetta kuin kempparissa. Hiljattain on myös tutkimustulos sen todistanut. Mistä muuten sinulta se bakteerinäyte otettiin? Raija

  VastaaPoista
 2. Ymmärtääkseni näyte otettiin leikkauksen aikana avatulta alueelta.

  VastaaPoista
 3. Älä älä älä käytä hajuvesiä muiden hajujen(?) peittämiseen! Olihan se vitsi? Puhdas tuoksu kaikkein paras ja keinotekoiset tuoksut vain ja ainoastaan puhtaalle iholle, muuten lopputulos on kaamea... Ja ostahan ihmeessä uutta tuoksua, olet varmasti ansainnut parempaa kuin vuosikymmeniä vanhan luultavasti jo sivuvivahteita saaneen hajuveden!

  VastaaPoista
 4. Kyllä olen paljon uusia saanut ja ostanut tuon jälkeen. Tässä pullossa vaan on niin paljon tunnearvoa, että mikään muu ei korvaa sitä!

  VastaaPoista