perjantai 14. marraskuuta 2014

Illan tunnelmia

Kaikki tuntuu olevan hyvin. Ei satu, ellei koske leikkausalueelle ja näköjään ovat vähentäneet särkylääkettä sikäli, etten saa Voltarenia ollenkaan. Sensijaan listaan on lisätty Lyrika.  ihan hyvin näin.

Hiukan alkoi katedri vaivaamaan ja pyynnöstäni se poistettiin. Pyörätuolilla pääsen ihan itsenäisesti vessaan - tietysti, pääsinhän ennenkin. Ruokailu on sujunut ihan hyvin.

Pellavasydämessä on kauppa käynyt vilkkaasti, Pirkko on kuulemma ollut täystyöllistetty. Sähköpostitse hoitelin ensi kesä matkailumainoksen tekemistä. Että kyllä ajatus vielä jotenkin kulkee. Huomenna koitan muistaa kysyä veriarvot, vaikka ei kai niissä mitää ihmeellistä....

5 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Tietenkin kuntoutuminen vie aikaa, mutta tuntuu ihan siltä, että kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu.

  VastaaPoista
 2. Hieno homma! Ja malta malta toipua........vaikka kuinka ajatus on Pellavasydämessä. Toisaalta hyvä kun voit suunnitella tulevaa, se virkistää!!

  terveisin
  Terja

  VastaaPoista
 3. Lyrigaan tulee helposti riippuvaiseksi,sekä vaikuttaa luonteeseen. Mieheni söi ja muuttui ihan toiseksi ihmiseksi.sitten vaihdettiin toiseen palasi entiseksi ihanaksi itsekseen.
  terkuin Outi

  VastaaPoista
 4. Kyllähän kuulostaa hienolta! Lyricasta on joillekin tullut sivuvaikutuksia, vaikka onhan niitä jokaisessa vahvemmassa lääkkeessä.

  VastaaPoista