perjantai 7. marraskuuta 2014

Mul' on vilu

En ymmärrä, mikä mus on vikana, kun aina on vilu! Minä, joka kaikki menneet vuodet olen hikoillut hikoilemasta päästyäni, nyt palelen. Kävin jo ostamassa aikuisikäni ensimmäisen aluspaidan. Varpaatkin on melkein jäässä. Lähdin etsimään lämpimiä tossuja, joilla voisi "esiintyä" asiakaspalvelussa. Ei ihan aamutossut siis. Löysinkin oikein ihanat, söpöt suorastaan. Eikä muuten ole enää varpaissa vilu.


Nämä tossut on huopakangasta ja nuo valkoiset kuminauhat pitää ne oikein napakasti jalassa. Pohja on jotain kumimaista ainetta, joten eivät ole liukkaat. Korkoa ei pyörätuolissa istuen saa olla, mutta pitoa pitää olla, jotta saa kunnon vauhdit!

Huonot on kuvat ja erilailla värikäsitelty. Kyseessä samat tossut kuitenkin.

Noi ihan kauheet, kastikkeenväriset sukat on lentosukat. Aika hyvin nämäkin vähentävät turvotusta, vaikkeivät kovin tiukat olekaan. Jostain luin juuri äskettäin, että jos tukisukat on helppo pukea jalkaan, ne eivät ole kovin hyvät. Näissä sukissa tiukkuus vaihteli esim. nilkassa ja pohkeessa eri lailla. Joka tapauksessa tänään oli jalkojeni hyvä olla!

Mervi
6 kommenttia:

 1. No hyvä että lämpöä löytyi. Minulla on aina varpaat ja sormet jäässä. Inkivääri ja inkivääritee auttaa siihen, ihan pussiteekin, mutta tuoreesta inkivääristä saa parempaa, hauduttaa muutamaa viipaletta teepannussa ja lisää juomaan vielä hunajaa, niin ihanaa tulee - ja lämmin. Ainakin jos sen ääreisverenkiertoa parantavaan vaikutukseen uskoo ;-)

  VastaaPoista
 2. Hih, meillä tuo väri kulkee nimellä ”maksamakkara” – Mulla on koko ikäni ollut älyttömän huono ääreisverenkierto eli keskellä kuumintakin kesää voi varpaat ja sormet olla ihan jääkylmät. Kärsin myös viikoittaisista suonenvedoista jalkapohjissa… kunnes joku viisaampi tiesi kertoa ettei villasukkien ja ihon väliin kannata tunkea mitään muita kuituja! Nyt useamman vuoden olen kulkenut pelkät villasukat jalassa ja suonenvedot ovat hävinneet kokonaan! Villaan voi aina luottaa! Myös kerrastot ja osa sukkahousuista ovat vaihtuneet villaisiin, talvitakit ja asusteet ovat villaa, villapaidat ja -takit ovat käytössä ympäri vuoden… ja viime talvena sain vihdoin hankittua huopalapikkaat, jalkojen autuus <3 Musta on tullut villa-addikti! Ja kroppa kiittää :D

  VastaaPoista
 3. Alpakan villa lämmittää palelevat varpaat parhaiten.
  Kirjoita tuo otsikko vaikka Googleen, niin pääset Ylen sivuilla olevaan mainioon juttuun ja suuntaa ostosmatka Pellavasydämeen ostamaan alpakkasukkalankaa.
  terv. "sukkis"

  VastaaPoista
 4. Kovasti tsemppiä sulle tulevaan leikkaukseen! Täällä hengessä mukana, kuten tiedät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, laitoin kommentin väärän tekstin puolelle, mutta joka tapauksessa...

   Poista