torstai 7. elokuuta 2014

Pellavasydän alkaa hahmottua

Mieheni on koko kesän laittanut uuden talomme liikepuolta kuntoon. Lähinnä se on ollut maalaamista ja nyt onkin seinät siistit. Tiimarilta saamamme kalusteet alkavat myös olla kohillaan. Nämä ensimmäiset kuvat ovat käsityötarvikepuolelta - hyllytilaa meinaan on!


Hyllytilaa tulee myös varsinaiseen myymälätilaan. Seinustoille korkeat hyllyt, joihin tulee vielä valaistus yläreunaan ja keskelle tulee samanlainen keskilattiapöytä/hyllystö kuin tarvikehuoneessakin.
Kuten jo joskus alkuvaiheessa kerroin, saimme nämä kalusteet lopettaneesta Tiimarista maksamatta niistä mitään. Hirveä homma oli kyllä purkamisessa ja taas pystyttämisessä. Oma työvaiheensa oli myös niiden siistiminen. Mieheni tulikin kerran kotiin ja huokaisi jotenkin näin:" Se, joka näihin hyllyihin on teipillä kiinnittänyt hintalappuja ym, pitäisi asettaa edesvastuuseen. Niin kova homma on niiden poistamisessa!" Huomaa tuo ihanan ihanan jakkara viimeisessä kuvassa. Tässä vielä tarkemmin.
Pellavasydämen loppuvarasto on nyt lähestulkoon kaikki siirretty uuteen myymälään. Nyt vaan tarvitsisin jonkun apulaisen, joka tulisi kanssani laittamaan tavaroita paikoilleen. En haluaisi miestäni enää siihen hommaan pyytää. Sitä paitsi nytkin on vähän havaittavissa uudenlaista asennetta - näyttää siltä että helpostikin määräysvalta lipuu pois minun käsistäni...

Voi, miten odotankaan sitä aikaa, että pääsen suunnittelemaan näistä ihanista kankaista jotain uusia tuotteita. Nyt se ei onnistu, tai en siis uskalla riskeerata turvallisuuttani. Mutta kohta....!

Mervi

16 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää, ja varmasti sie saat apulaisenkin auttelemaan.
  Mikä siun in sitten tuolla uuden lonkan kansa ollessa,ja upeita käsitöitä myydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tilaa jää käytäville tarpeeksi, jotta pääsen pyörätuolilla hyvin kelaamaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. "sieluni silmin" näen tässä jo paljon väriä, ihania käsitöitä, houkuttelevia käsityötarvikkeita ja kiinnostavia ideoita.

   Poista
 3. Tulisin auttamaan, mutta asun liian kaukana, varmaan 200-300 km päässä.

  VastaaPoista
 4. Ihana suunnitella tuota kaikkeam, paljon tuo iloa oloosi kun saat tulevaa suunitlla valmiiksi.

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! Kyllä kaikki vielä järjestyy, usko vaan.

  VastaaPoista
 6. Mäkin tulisin muuten auttamaan, mutta välimatkaa on liikaa ja kotona ohjelmatoimisto pyöritettävänä lapsille :/ toivottavasti joku vapaaehtoistuu lähempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..pahaa pelkään ettei. Yleensä avusta joutuu maksamaan. Siihen ei tässä vaiheessa ole mahdollisuutta, mutta työkkäristä voisi hakea harjoittelijaa tms.

   Poista
 7. Olet sinä sitkeä ja rohkea ihminen! Tuolla asenteella varmasti parannut. Terv. Raija

  VastaaPoista
 8. Olen iloinen, että siellä hommat etenevät näistä kurjista kuukausista huolimatta. Hyvä, kun on jotain, mitä odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se ei ollut tarkoitus, että olisin siellä hikoillut kesäajan - kuten alunperin suunnittelin.

   Poista