torstai 28. elokuuta 2014

Uusia vaiheita

Uuden kodin remontista on pieni postaus.

Tänään kävin aamulla labrassa, crp oli vain 3, joten hyvältä näyttää sikäli. Lääkäri tutki haavan ja totesi senkin parantuneen kokonaan ja kunnolla.

Nyt otettiin subklaavi pois ja antibiootin tiputus lopetettiin. Jatkossa syön suun kautta kahdenlaista antibioottia 3 kuukautta. Hohhoijaa! Toivon, että tähän väliin kuitenkin tulee proteesinlaittoleikkaus. Lisäksi toivon, että vatsa- ja suolisto-ongelmat johtuivat enemmänkin tuosta tiputettavasta antibiootista, joten ne ehkä nyt loppuisivat?

Tätä kakshäntästä subista olen solisluullani kantanut kuusi viikkoa


Mitenkähän nyt käy päivärytmin, kun ei tarvitse aamulla aikaisin lähteä? Nukun varmaan puoleen päivään, varsinkin, kun illalla on vaikea saada unta. Siinä se kierre sitten onkin valmis. Vaan mihis tässä olis kiire? Iltaisin voin nyt lähteä mieheni kanssa "talolle" remonttia valvomaan - tai paremminkin Pellavasydämen hyllyjä täyttelemään, kun ei tarvitse mennä tiputukseen.

Onpa vapaa olo!

Mervi

12 kommenttia:

 1. Hyvä juttu! Uuteen nousuun vaan! Laita kuvia puodista sitten kun tavaraa on hyllyssä. Hassua, kuinka ruudun takaa voi elää niin mukana näissä jutuissa ja kuinka koukkuun jää jonkun toisen elämän seurantaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiva, että seuraatte. Ja kyllä tiedän itsekin tunteen, kun herkeämättä seuraa mitä kirjoittajalle kuuluu...

   Poista
 2. Kiva! Taas yksi askel eteenpäin! Minäkin odotan niitä puotikuvia kovasti, mutta etene nyt vain kaikessa rauhassa!

  terveisin
  Terja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin jo tänään mennyt mielelläni mieheni kanssa illalla sinne vähän suunnittelemaan, mutta yllätys yllätys, hänellä olikin muuta menoa. Itse kun en sinne parhaalla tahdollanikaan pääse. Vaikka aikaa olisi, ei onnistu ei.

   Poista
 3. Upeaa että olet päässyt tuosta koristuksesta eroon vaikka se kyllä aika mielenkiintoisen näköinen onkin. Itse en osaa edes kuvitella millaista sen kanssa on elellä ja olla.
  Onnea jatkoon ja mukavia puodin järjestelypäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti alitajuisesti olen tätä päivää odottanut, vaikkakin olen psyykannut itseni jaksamaan - juuri tähän asti. Nyt illalla tuli kova väsymys, oikein uupumus, mutta siltikään ei tullut uni, kun sänkyyn meni.

   Poista
 4. Helpottaa jo varmaan, kun ei enää tarvi hypätä tiputuksessa. Ole tarkkana noiden suolisto-oireiden kanssa. Hakeudu heti hoitoon, jos tilanne pahenee. Antibioottiripuli voi olla hengenvaarallinen tila. Sinun täytyy nauttia vielä kahta antibioottia suun kautta, se ei ole pikku juttu. Toivotaan, että kaikki menee hyvin. Terv. Raija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä olikin tänään puhetta hoitajan kanssa. Kysyin, miten sitä sitten hoidetaan ja hän hymähti, että "toisella antibiootilla". Minulta otetaan kuun puolessa välissä verikoe, jossa tutkitaan mm. tuon antibioottiripulin tilanne.

   Poista
 5. Hieno juttu! Nauti vapaudesta! Täällä puolestaan tutkimukset jatkuvat, tänään olin tapaamassa "omaa" ortopediani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin jo lukemassa postauksesi. Meinasin kommentoida pahoista epäilyksistäni, mutta en sitten kuitenkin viitsinytkään. Sinähän tiedät, mitä minä olen mieltä? Omalla kohdallani en jaksa täysin uskoa kaikkiin toivotuksiin. Lienen tässä asiassa aika kyynikko, asiat menee niinkuin menee, välillä parhain päin, mutta aina ei voi olla varma. Voi niitä tulla huonoja uutisiakin. Miten se olikaan: pessimisti ei pety!

   Poista
  2. Joo, arvaan, mitä epäilet... Täytyy ottaa nyt päivä kerrallaan, nauttia väliin osuvasta reissusta ja sitten katsotaan, mitä selviää. Koitan nyt olla ajattelematta etukäteen liikoja, olla menemättä asioiden edelle, kun ei niille tässä vaiheessa mitään voi...

   Poista
 6. Hei, toivotaan, että sinulla kaikki menisi nyt hyvin siihen suuntaan, että lonkkaproteesi -leikkaus tulee ajankohtaiseksi pikapuoliin ja pääset sitten kuntouttamaan itseäsi. Ja tiestysti tässä isolla mielenkiinnolla odottelee kuvia Pellavasydämen 'hyllyjen täyttö' -operaatiosta.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista