keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Hyrskyn myrskyn

Voi että te ootte ihania! Niin kivoja kommentteja olen saanut tänään lukea, että niiden voimalla jaksaakin pitkän matkaa....

Tänään oli kiva päivä putiikissa. Raahustaessani aamulla ovesta sisälle heitin kassini keinustuoliin (juu-u, meillä on keinutuoli keskellä myymälää!) ja sanoin apulaiselleni, että tänään istun siinä, enkä tee mitään. Oli liikkuminen niin vaikeaa.

Nämä kaverukset oven suussa ihmettelivät miedän touhujamme.
No mutta, sitten innostuttiinkin järjestelemään sisustusta uusiksi. Olen tainnut mainitakin, että tämä pikku-Mervi taitaa abstraktin suunnittelun, hän hahmottaa erilaisia uusia mahdollisuuksia tavaroiden sijoittelun suhteen. Eilen harjoittelimme ruuvimeisselin käyttöä, irroitimme pari hyllykköä toisistaan, verhoilimme vähän seinäkkeitä ja niistä tulee uudenlainen hyllystö. Näytän kuvat, kunhan tuo systeemi saa vielä viime silauksen (siinä tarvitaan miestä).

Tänään kävimme myyntitiskin ja sen ympäristön kimppuun. Olimme raahanneet kierrätyskeskuksesta uuden myyntitiskin ja nyt pyörittelimme sitä ja hyllyjä ympäri pitkin seiniä. "Entä jos tämä tänne ja tuo sitten tuonne...tai sitten tämä tästä tuonne.." tiedättehän, kun pitää nähdä käytännössä, miltä muutos näyttää. Ette uskokaan, miten niin pienessä naisessa voi olla voimaa - yksin hän siirteli painavia hyllyjä ja lasisen tiskin, minä vain hiukkasen avustin. Taidan alkaa kannustaa häntä opiskelemaan jotain sisustussuunnittelua, minusta ainakin hänellä olisi taipumusta alalle.
poislähtevä lasinen myyntitiski
Tällaiselta vanha tiski näyttää myyjän puolelta. Lasisia laatikoita, joissa metallinen etulevy, loistevalo sisällä, lasikansi. Asiakkaalle näkyy lasinen tausta. Tarkoitus on, että noissa laatikoissa olisi myytävää tavaraa, mutta meillä ovat olleet täynnä kaikenmaailman tilpehöörejä. Ei kukkan tarttis tällasta?

Huomenna pidän TAAS vapaapäivän ja perjantaina jatkamme sisustamista.  On se vaan niin kivaa.

Mervi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti