sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Päivän asu ja väsy

Väsyttää. Aina.
Nukkuisin aina.
Nukunkin usein.

En tiedä kumpi on oikeampi diagnoosi, depressio vai saamattomuus.

Viikonloppuna olin yksin kotona, kun mieheni taas nautiskeli yksinolosta mökillä Kustavissa.

Töitä olis oikein paljon, kun en putiikissa ehdi enää työhuoneeseen kuin käväisemään. Se on muuten jännä juttu, että kun menet takahuoneeseen, saat pyllyn tuoliin ja kahvikupin käteen, niin ovi käy. Tai kun istut ompelukoneen ääreen ja saat juuri aseteltua ompeluksen hollille, niin tulee asiakkaita. Kivaaaaaa.

Onneksi kävi niin, että olin juuri noussut päiväunilta "töihin" virkkaamaan tilauskoria, kun mieheni saapui. Näytti siis (ihan varmaan) siltä, että olen koko viikonlopun virkannut hiki hatussa - ja haju sen mukainen!
Pyysin häntä ensi töikseen ottamaan kuvan, kun olen näin herkimmilläni. Ei se ymmärtänyt tuota termiä...

Katsokaa erityisesti tuota kampausta!

Tässä kuvassa kiinnittäkää huomiota taustalla näkyvään lipastoon.
Siinä minä loistan yhdessä lampun kanssa, onneksi se on pimeä!
Tuosta vaatetuksesta voisin mainita, että on oikein hyvä. Sopii niin päivä- kuin ilta- ja yö-käyttöön. Malli on oikein mukava päällä ja materiaali mitä mainiointa. Luullakseni se on Nanson yöpaita-mallistoa. Vähän enemmän vielä ja näyttävämpiä hopeakoruja, niin tällähän menisi vaikka mihin....!

No tämän session jälkeen otin itseäni niskasta kiinni, kävin suihkussa ja .....vaihdoin päälleni puhtaan yöpaidan. Ja työ jatkuu. Pitäisi saada ainakin 8 tuollaista lehtikoria valmiiksi.

17 kommenttia:

 1. Alkoi hymyilyttää..... ;O) Sinä olet kyllä aivan hurmaava ihmisenä, ainakin se mielikuva itselleni tulee.
  Mietin juuri perjantaina, että on kummaa...... juuri nukkunut kahdeksan tuntia ja aamulla noustessa, heti väsyttää. Juuri nytkin väsyttää. Neljä viikkoa sitten sairastettu flunssa jätti kumman jälkitaudin... tämän oudon väsymyksen. Vaan olen lujasti uskossa, että kyllä tämä tästä vielä katoaa. Tosin on viimeaikoina tullut syötyä ihan hirmuisia määriä makeaakin.... ja mäkeahan tunnetusti väsyttää melkoisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, enkä näytäkin hurrrrrmaavalta? Voisin kyllä allekirjoittaa väitteen, että makean syöminen väsyttää. Ehkä se siitä johtuukin! Montakos pullapussia otinkaan pakasteesta, hmmm..

   Poista
 2. No kylläpä sinulla onkin siinä työnsarkaa kerrakseen :) Välillä kotona on ihan kiva olla rennosti yöasussa vaikka kokopäivän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsuudenkodissani se ei olisi mitenkään käynyt päinsä - päivävaatteet päälle komennettiin! ja vieläkin tunnen vähän syyllisyyttä, mutta annan itselleni luvan.

   Poista
 3. Hymyilyttää.. aitoa tunnelmaa..
  Hyvin kerrottu..
  Ompas hurja urakka..jo siinä väsyy

  VastaaPoista
 4. Oikeastaan minä tässä vaan pohdin, että ootko vasuri? Kuvia tutkaillessa tuli sellainen luulo.
  Tollaset monikäyttöhalaatit on joskus poikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa. Ainut asia, minkä teen oikealla kädellä on kirjoittaminen, ihan kaiken muun vasemmalla. Tai no, neulomisen teen niinkuin muutkin ihmiset.

   Poista
 5. Hei, minulle tuli oikein hyvä olo kirjoituksestasi ja kuvistasi. Olet ottanut urakan ja kyllähän sinä siitä selviät, eikö vain? Luultavasti jokainen meistä blogisi lukijoista nostaa sinulle hattua.
  Viime talvena opetin pojanpojalleni (8v) virkkausta, hän on vasenkätinen. Ei se helppoa ollut, mutta kyllä me eteenpäin päästiin ja yksi lisko saatiin aikaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Juu, selviän minä. Kunhan vaan en olisi niin ryhtymisrajoitteinen. Opettaminen on pieni ongelma myös putiikissani, kun mielelläni näytän, miten virkataan. Mutta kyllä aikuinen, jos itse osaa virkata, saa kiinni ideasta vaikka vasemmalla kädellä sen näytänkin. Lapselle se ei taitaisi onnistuakaan.

  VastaaPoista
 7. Mikä mainio termi tuo ryhtymisrajoitteinen! Siinä tuli diagnoosi minunkin oireyhtymälleni! :D

  Todella kaunista jälkeä sinun virkkauksissasi. Onko sinulla hinnastoa koreista?

  -Kaisla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisla! Hinnastoa ei ole, mutta jos sinua jokin koreistani kiinnostaa, niin lähetän hintatietoja kyllä.

   Poista
 8. Kylläpäs piristi tekstisi :) Kivasti kirjoitat ja asenteesi on kohdallaan, oli diagnoosi mikä vaan.

  VastaaPoista
 9. Kylläpäs piristi tekstisi :) Kivasti kirjoitat ja asenteesi on kohdallaan, oli diagnoosi mikä vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu ja diagnooseja löytyisi vielä paaaljon lisääkin!

   Poista