torstai 13. syyskuuta 2012

Terveiset kaupunginjohtajalle

Eilen oli taas jännittävä päivä.
En ole tainnut tässä blogissa kertoakaan, että olen mukana kunnallisvaaleissa ehdokkaana. Eilen oli oman puolueeni ehdokkaiden palaveri ja se pidettiin Pellavasydämessä.

Sen olenkin jo kertonut, että Uusikaupunki on saanut uuden kaupunginjohtajan. Atso Vainio aloitti työnsä vain muutama viikko sitten. Alkajaisiksi hän oli ilmaissut halunsa tutustua jokaiseen puolueeseen ja siis myös me saimme kutsun. Minulta kysyttiin, että voisinko olla tilaisuuden järjestäjänä ja suostuin.

Tämä tilaisuus oli myös oiva harjoitus siihen, miten nykyisissa tiloissa onnistuu isomman porukan "istuttaminen". Kotoa toimme lisätuoleja ja pienillä järjestelyillä saimme kutakuinkin mukavat oltavan noin kymmenelle henkilölle. Kahvitarjoilukin sujui varsin mallikkaasti, kun olin pyytänyt miestäni toimimaan tarjoilijana. Hän huolehti siis siitä puolesta.

Aivan ensimmäisenä sisään astuikin juuri kaupunginjohtaja, vaikka häntä odotettiin vasta puoli tuntia toisten jälkeen. Oli oikein kotoisaa ja lämminhenkistä keskustelua - ei mitään pokkurointia. Itse otin useammassakin yhteydessä esille yrittäjyyden eri puolia. Lähtiessä ojensin Vainiolle myös virkkaamani korin, jonka vuorissa luki Uusikaupunki. Saatesanoiksi sanoin:" Liikkeestäni haetaan matkamuistoja. Oikein edustavaa ja toimivaa sellaista ei vielä ole keksitty. Toivon, että aina tätä katsoessasi mieleesi tulevat me pienen pienet yrittäjät isojen Soijatehtaiden ja Mersuvalmistajien varjossa. Tämä on niin vaatimaton lahja, että kukaan ei voi syyttää lahjonnasta"....tai ainkin jotain sinne päin.

Tänään pidinkin sitten vapaapäivän ja nautin tavallisesta arjesta - myöhäisestä heräämisestä, yksinolosta ja mitääntekemättömyydestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti