tiistai 18. syyskuuta 2012

Myrskykö vai varasko asialla?

Eilen illalla odotellessani taas kudetukun autoa putiikin pihalla huomasin, että yksi kukka-asetelmistani on hävinnyt! Olihan se arvattavissa, mutta silti toivoin, että saisivat olla ohikulkijoita ilahduttamassa.

Myrskyn jäljiltä sen luulisi löytyvän jostain lähitienoolta, mutta taitaapa olla kaunistamassa jonkun pihapiiriä?
Uskallankohan tänään mennä paikalle, jos on loputkin lähteneet...harmi. Tuo sinkkinen/alumiininen/mitälie ruukku siinä eniten harmittaa.

Mutta  - tänään paistaa aurinko - ei anneta pikkuharmien mieltä masentaa! Valitus sitä paitsi tuhoaa aivoja (linkki)  ja sitähän me ei toivota! Mervi

8 kommenttia:

 1. Voi ankeus ihmisten inhottavuutta. Minulta vietiin joulun alla lyhty tuosta tienpuolesta, kun sillä yritin houkutella asiakkaita lahjaostoksille. Isot jalanjäljet lumessa kertoivat, että lyhty oli lähtenyt jonkun matkaan.

  VastaaPoista
 2. Ihmiset ovat kyllä ihan pimeitä. Tsemppiä vaan heille pistävän omantunnon kanssa. Vai ovatko niin paatuneita, ettei edes tunnu missään. Harmillista, Mervi!

  VastaaPoista
 3. Tosi harmittavaa tuollainen varastelu..

  VastaaPoista
 4. Inhottavaa toisen omaisuuteen kajoamista, olisihan kukista voinut nauttia kaupan ohi kulkiessaan.

  VastaaPoista
 5. harmittavaa tuollainen varastaminen.

  VastaaPoista
 6. Ikävää tuo varastelu. Kaikki pitäisi nykyään pitää lukkojen takana tai ketjuilla kiinnitettynä.
  Mukavaa päivää kaikesta huolimatta :D

  VastaaPoista
 7. Mulla tuli mieleen, että mahtaisiko ihmiset vaan olla yksinkertaisesti niin tyytymättömiä omaan elämäänsä, että hakevat tuollaisesta varastelusta iloa taikka jännitystä? Ikävää kuitenkin, niinkuin kaikki edellä olleet oavat jo sanoneet. Itse en ole uskaltanut laittaa edes meidän oveen, kun tiedän että muutama päivä, niin se on viety tai rikottu, vaikka kivaahan se olisi koristaa tuota tylsää rappista :/

  VastaaPoista