perjantai 14. syyskuuta 2012

Syyskuun käsityöidea

Kesäkuussa lanseerasin idean KUUKAUDEN KÄSITYÖ. Kesäkuussa se oli afrikkalainen kukka ja siitä virkattu peite. Malli ei ole omani, mutta ohjeen tein itse. Heinäkuussa joku kyseli jatkoa, mutta se jäi muuttokiireiden alle. Ja niin jäi elokuussakin...

Syyskuussa sen sijaan jatketaan. Nyt virkataan säilytyspurnukoita.
Yhtenä aamuna mietiskelin, uskallanko tätä ideaa "lyhtyjä pimeneviin iltoihin" ottaa esille. Ei mennyt montaa tuntia, kun joku innokas virkkaaja Vaasasta soitti ja kyseli ohjetta täällä blogissa näkemäänsä kuvaan. Tai no, ei kuvaan, vaan siinä olevaan purkin päällykseen.
Lupasin sen lähettää hänelle ja samalla sain vahvistuksen, että idea on toteuttamisen arvoinen. Facebookissa esitin saman asian toisella kuvalla   ja taas tuli kyselyjä ohjeen perään.


Niinpä väsäilin omatekoisen ohjeen omatekoisesta mallistani. En ole juurikaan virkkausohjeita laatinut, joten en ole aivan varma, kuinka selkokielinen se on.

Tästä kuukauden käsityö-teemasta ideoimme myös uuden ständin. En ole sitä vielä kuvannut, mutta jospa tänään muistaisin. Esittelen sen sitten teille, se on aikas hieno! Kas, kun minulla on siellä putiikissa se TOINEN Mervi, joka ensimmäisestä poiketen OSAA taiteilla...

Purkin päällyksen virkkausohje on vielä tarkistuskierroksella koevirkkaajalla, joten esittelen sen myöhemmin.

Tänään putiikissa on tavoitteena muutaman pöydän somistaminen ja pakollisia kirjallisia töitä.
Hyvää työ- tai vapaapäivää sinullekin! Mervi

3 kommenttia: