sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Asioilla on tapana järjestyä

...aina ei vaan jaksaisi odottaa!

Juuri nyt on sellainen olo, että "tunnelin päässä näkyy valoa".

Uusi, isompi liiketila on helpottanut paljon. Olen saanut siirrettyä kotoa putiikkiin kuuluvat tavarat sinne, joten koti alkaa pikkuhiljaa näyttää kodilta. Lisäksi olen jaksanut/on ollut aikaa hiukan järjestellä paikkoja - tyyliin yksi huone päivässä - ja olen jopa suunnittelemassa uusia sisustuksia!

Luonteeni on kahtiajakoinen; toisaalta rakastan järjestystä ja siisteyttä, mutta boheemi puoli minussa jättää tavarat milloin mihinkin, eikä ollenkaan vaivaannu, vaikka joutuukin puikkelehtimaan ajelehtivien tavaroiden lomitse. Mutta huomaan kyllä hermojeni lepäävän ja mieleni tasoittuvan, kun saan järjestystä aikaiseksi.

Nyt tulee paras asia: olen saanut apulaisen! Putiikkiin tulee huomenaamulla pikku-Mervi. Arvaatte kyllä mistä moinen etuliite. Kuulumme samaan "sukulaisporukkaan", vaikka emme sukua olekaan ja näin meidät Mervit erotetaan toisistamme.

Mervi tulee työvoimatoimiston kautta nimikkeellä "työelämään valmennus". Tämä on hänen toinen työpaikkansa elämänsä aikana. Iso-Mervi ja pikku-Mervi ovat molemmat oikein tyytyväisiä. Iso siksi, että saa työtilat putiikissa järjestykseen ja pääsee aloittelemaan joulutuotteiden valmistusta. Toisekseen työpäivät helpottuvat suunnattomasti, kun on joku, joka kahdella kädellä hoitelee asioita. Pikku-Mervi siksi, että tykkää kauniista tavaroista ja kokee tämän työympäristön mukavana paikkana harjoitella töissäoloa ja itseluottamuksen vahvistamista.

Ihanaa!

iso-Mervi

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa oikein hyvältä ratkaisulta kaikin puolin.. Onnea vain jatkossakin..

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa loistavalta! Onnea!

  Otsikkosi osui, osui tarkkaan, malttia vaan pitää vielä harjoitella. Kiitos silmien aukaisusta :)

  VastaaPoista
 3. Hieno asia teille molemmille Merveille! Onnea kovasti ja paljon myyntejä! Ihana seurata blogiasi, tunnen olevani 'sukulaissielu' sinulle.

  VastaaPoista