torstai 7. maaliskuuta 2013

Aivan uudenlaisia tuotteita myynnissä

Sain pitkästä aikaa aivan uutta myytävää. Mitään tällaista meillä ei ole ollutkaan! Betonista valmistettuja lautasia/kulhoja...Voi miten kauniisti ne sopisivatkaan valkoiseen sisustukseen, loft-asunnon tyyliin, kesämökille, ulos puutarhaan ja ....


Eiks olekin ihania? Huomaa myös tuo alla oleva kaitaliina. Se on käsin kangaspuissa kudottu ja kuteena on käytetty paperinarua -  tai niinkuin tässä tapauksessa taitaakin olla - juuttinarua. Tosi tyylikäs..

Tässä kuvassa on isompi lautanen, mutta kokoeroa on  vähän hankala huomata, no kaitaliinan leveyteen voi kyllä verrata. Sen sijaan allaolevasta kuvasta saa jonkinlaisen käsityksenTätä pienempää lautasta voisi käyttää esim. saippuakulhona. Saippuat on käsin tehty ja ne tulevat Vuotar- nimisestä saippuapuodista.

Mitä kaikkia käyttökohteita sinä keksit näille lautasille?

Pellavasydämen Mervi

7 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä :) Mulle nuo menisi ehken mun piirustustarvikeiden kulhoksi. Nykyinen on niin ruma ja liian kevyt, se aina lentelee ties mihin mun työpisteeni "sohvan" nojalta :). Paljonko nuo maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienemmät maksavat 14 euroa ja isommat 25 euroa. Ja kyllä, nämä pysyvät paikallaan, kun ovat painavia...

   Poista
 2. Oi,miten kauniita! Ja ihana tuo kaitaliina.

  VastaaPoista
 3. Onkin ihan hurjan kauniita kulhoja.

  VastaaPoista
 4. Niihin vois laittaa vaikka mitä...
  Hedelmiä, käpyjä, kauniita kiviä, kuivakukkia jne.

  VastaaPoista
 5. Voisipa niihin sopia kynttilöitä, ja eri vuodenaikojen teemaan sopivia asetelmiakin, pääsiäisenä höyheniä, munia, pajunkissoja...

  VastaaPoista
 6. Huomenna voisinkin laittaa erilaisia versioita näkyville.. miten mahtaa muuten käydä, jos polttaa tuossa kynttilää, onkohan betoni niin huokoista, että steariini kiinnittyy sen huokosiin pysyvästi, onko kellään kokemuksia?

  VastaaPoista