torstai 7. maaliskuuta 2013

Oottekos nähnyt ihmettä - matto verhona ikkunalla?

Keksin mielestäni oivan idean saada elävyyttä ja näkyvyyttä näyteikkunalle, jossa ei ole mitään valaistusta. Nostimme virkatun Juhannusruusu-maton ikkunaan. Ai kun se on upea, sekä sisältä että ulkoa katsoen! Vai onko sinun mielestäsi?

Ikkunan edessä on pöytä, jolle suunnittelin tekeväni valkoisen somistuksen. Se vaan on vähän vaiheessa.

Pellavasydämen Mervi

7 kommenttia:

 1. Aivan mainio - toimii siis myös verhona erinomaisesti :)))

  VastaaPoista
 2. Näyteikkuna on osattava ottaa houkuttimena asiakkaille ja somistaa se näyttävästi, asiallisesti ja ennenkaikkea houkuttelevaksi tulla sisään, tuo matto ei mielestäni täytä mitään näistä kriteereistä vaan on lähinnä roiskaisu, ei houkuta ainakaan minua sisään tulemaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos mielipiteestäsi! Oletkin ihan ensimmäinen joka matosta ei tykkää. Tiedätkö, jotenkin minulla on sellainen fiilis, että olet paikkakuntalaisia - voisitko tulla paikan päälle opettamaan minua? Nuo ikkunat tuonne torille päin näyttävät pelkästään mustilta aukoilta ulkoa katsoen. Emme ole saaneet niihin millään konstilla mitään, mikä näkyisi. Paitsi tämä matto! Olen iloinnut siitä, sillä se näkyy... Ja voinpa tässä todeta, että on tullut asiakkaita sisälle asti tuota mattoa ihailemaan, kyselemään hintaa tai ostamaan tarvikkeita, kun haluaa tehdä itse samanlaisen.

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä taas matto ikkunassa on hieno! Eroaa takuulla muiden myymälöiden ikkunoista ja herättää asiakkaan mielenkiinnon. Pitääkö kaikkien ikkunat olla "oikeaoppisesti" sisustettuja samalla kaavalla?!? EI! :D

  VastaaPoista
 5. Hieno ...oletko kovettanut jollain?

  VastaaPoista