keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

mol.fi
Muistattekin varmaan, että laitoin paikallislehteen epävirallisvaikutteisen ilmoituksen Pellavasydämen myynnistä. Viime yönä tein sen virallisemman version.
 
Ei vaan nukuttanut (no ei kai, kun koko illan olin nuupahdellut sohvalla) ja tulin roikkumaan koneelle. Siitä se ajatus sitten lähti. Olen parhaimmillani illalla myöhään ja näköjään myös yötyö sopii minulle.
 
Menin siis Mol.fi sivuille ja etsin sieltä paikan, missä voi etsiä firmalleen jatkajaa. Aamulla heräsin puhelinsoittoon, kun Turun toimistosta soitettiin ja tarkennettiin hakua. Laitetaan siis myös nuorten työnhakusivustolle. Se onkin viisasta, taitavat aika nuoria olla innokkaimmat käsityöliikkeestä haaveilevat? 

Tällainen siitä tuli - löytyy siis nyt jo mollin sivulta, mutta älä kysy tarkemmin mistä...
 
Pellavasydän on toiminut 5 vuotta Uudessakaupungissa muutamassa eri osoitteessa. Tällä hetkellä puoti sijaitsee vuokratiloissa Ylinenkatu 26, keskellä kaupunkia, aivan torin laidassa.

Painopiste on siirtynyt valmiiden, käsintehtyjen tuotteiden myynnistä enemmän käsityötarvikkeiden myyntiin. Nyt on muotia tehdä käsitöitä ja jos Pellavasydän joutuu kokonaan lopettamaan, kaupungista ei enää löydy käsityötarvikemyymälää. Tämän vuoksi olisi tärkeää saada toiminnalle jatkaja. Asiakaskunta on vuosien aikana vakiintunut ja markkinoimalla naapurikuntiin sitä voi laajentaa entisestään. Lähikunnista kun puuttuu kattava käsityöliike.

Nykyisissä toimitiloissa on oivat mahdollisuudet myös valmistaa itse tuotteita. Tila on jakaantunut moneen huoneeseen, joten myös erilaisten toimintojen yht'aikainen suorittaminen on mahdollista.

Jos jatkaja haluaa pitää valikoimissaan myös välitysmyynnissä olevat tuotteet, alkuinvestoinnin tarve vähenee. Tämänhetkistä tuotevalikoimaa voi käydä katsomassa kotisivulla www.pellavasydan.fi
Yhteystiedot Mervi Lamminen, p. 050-3283265, mervi.lamminen@uusikaupunki.fi
Työpaikan osoite Ylinenkatu 26, 23500 UUSIKAUPUNKI
Työ alkaa 01.09.2013, tai sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, Haen jatkajaa yritykselle
Haku päättyy 10.07.2013
Ilmoitus jätetty 12.06.2013
Ilmoitusnumero 8261853         

6 kommenttia:

 1. Ilmotus on miusta tosi hyvä. Toivotaan et löytys joku ihana käsityöläinen joka haluais jatkaa siun puotia. t. eläinhattu Anne

  VastaaPoista
 2. Hyvä on ilmoitus ja toivottavasti saat myös hyvän jatkajan.

  VastaaPoista
 3. Tällaista kommentointia eräältä sivustolta: " "Nyt on muotia tehdä käsitöitä ja jos Pellavasydän joutuu kokonaan lopettamaan, kaupungista ei enää löydy käsityötarvikemyymälää."

  voisko enää huonommin laittaa jatkajan haku ilmotukseen.. jokanen ku alkaa tätä lukee ja haluis perustaa tollasen ni alkaa nyt oottaa et loppuu ja perustaa sit itse, sen sijaan et jatkais, ja joutuis viel todennäkösesti maksaa siitä :D "

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en ymmärtänyt. Tuo alkutekstihän on minun kirjoittamaani, tarkoitatko, että tuo loppu on jostain jonkun kommentti, vai onko se sinun ajatuksesi?

   Poista
  2. Laitapa toki linkki tuohon sivustoon, jossa noin on kommentoitu. Joku sun yksityinen facebook-sivu?

   Onneksi yrityksen perustaminen ei maksa mitään. Kaikkihan sen tietää, että on ihan ilmaista hommaa hankkia kaikki materiaalit, varasto, koneet ja kalusto, eihän SIITÄ tarvitse mitään maksaa! Yrityshän on tietenkin välittömästi tunnettu ja vakiinnuttanut asemansa markkinoilla heti perustamisilmoituksen lähettämisestä alkaen. Työtä siinä ei myöskään tunnetusti yhtään tarvita, kaikkihan ojennetaan yrittäjälle hopeatarjottimella valmiina naaman eteen.

   Ei taida tuo kommentoija (sinun mielikuvitusystäväsi?) tietää liiketoiminnasta yhtään mitään. Vai onko hän paljon viisaampi kuin kaikki ne yritysjohtajat ja bisnesmiehet/-naiset, jotka tekevät yrityskauppoja? Ihan typeriähän he ovat, paljon parempi ja helpompihan se olisi vain odottaa yrityksen toiminnan lopettamista ja sitten perustaa itse. Ei tarvitsisi maksaa mitään!

   Poista
  3. Anonyymi 14.30, taisi sinun mielessäsi jyllätä aikalailla samanlaiset ajatukset kuin minullakin, luettuani ko. kommentin? Ärtymys tai jopa kiukku. Arvostella pitää, vaikkei asiasta yhtään mitään tiedä. Onneksi sinä kirjoitit lähes sen, mitä minäkin olisin tahtonut...toivottavasti kaikki lukijat ymmärtävät ironian!

   Poista