torstai 20. kesäkuuta 2013

Varastettujen tilalle

Ensimmäiset kukat putiikin edustalta varastettiin Merefestien yhteydessä. Siinä meni sitten viimeiset purkitkin. Nyt lähdin etsimään sellaisia, mitkä olisi mahdollisimman vaikea napata mukaansa. Tällaisiin päädyin:


Tämä ruostunut maitotonkka on täytetty hiekalla, joten ihan kevyesti se ei lähde...

Tätä ei kukaan saa ottaa mukaansa, tykkään tästä niin paljon!


Vanha postilaatikko on ruuvattu kiinni tikkaisiin, joten ainakin siinä joutuu tekemään töitä, että saa mukaansa.

Auttaisikohan se, jos laittaisi lapun "Hymyile, olet valvontakamerassa?"

Näiden kukkien on siis tarkoitus jälleen olla ulkona myös illalla. Yksi juttu näistä kuvista vielä puuttuu, mutta se on sellainen, että nostan yöksi sisälle. Sen kuvaaminen jäi tälle päivälle, joten näytän myöhemmin.

Enhän minä näitä tietysti saanut laitettua, vain kukkaset kävin puutarhalta ostamassa. Mieheni siinä joutui töihin ja ihan kiltisti tekikin. Veimme vielä illalla paikoilleen. Tältä näyttää mun "pakettiauto", juuri ja juuri sai törpöt peräkontiin survottua, niin on auto täynnä tavaraa. Nuo kuteet on kulkeneet joulusta asti mukana!

Nyt lähden putiikkiin viimeiseksi työpäiväksi ennen juhannusta. Perjantaina ovet on jo kiinni. Tänään näyttää - eikä pelkästään näytä, vaan on - sateista, joten ehkäpä tästä tulee takahuonepäivä. Kyllä siellä kivaa ommeltavaa onkin, joten eikun aamukahvin kautta töihin, mars!

5 kommenttia:

 1. Kaikki kelpaa "pitkäkyntisille". Isäni haudalla ehti metallitikussa oleva lasimaljakko olle pari viikkoa. nyt se oli saanut jalat alleen kukkineen päivineen! ärsyttää!!!

  VastaaPoista
 2. Nättejä ja kauniita ovat.
  Pellavasydämeen sointuvia.
  Toivottavasti pysyvät koskemattomina.

  VastaaPoista
 3. Surullista ettei mikään saa olla rauhassa...
  Mutta hyvä idea täyttää tonkka hiekalla!

  VastaaPoista
 4. Ihanasti on jälleen kukkaset laitettu ja jospa ne nyt pysyisivät paikoillaan. Edellisessä postauksessa näin noita tyttöjen juttuja ja just tuollaisen lisän minäkin tarvitsisin kipeästi liivin ympärystään. Mä olen lihava ja vaikka kuppikoko ois hyvä,niin aina sen ympärysmitan kanssa tulee ongelmia,ei mahdu millään!
  Nautinnollista juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteistanne! Vielä olivat tänään kaupan sulkemisaikaan tallessa. Toivottavasti juhannuksen juhlijat osaavat nauttia kukistani vain katselemalla niitä.

  VastaaPoista