torstai 9. tammikuuta 2014

Pitsipolvarit isoon jalkaan

Kuinkahan paljon minä olenkaan ostanut vihreää Nalle-lankaa? Sitä oli jossain loppuunmyynnissä mainiossa tarjouksessa ja minähän ostin. Nyt sitä riittää, riittää ja vieläkin riittää. Väri ei ole mielestäni oikein kiva, mutta poishan se on kudottava.

Nyt olisi valmiinä pitkät pitsiset polvisukat. Näistä tuli isot. Jopa isommat kuin minun 40-41 jalkani vaatii. Ehkäpä koko 41-42. Löytyyköhän sellaista jalkaa?


Sukan varressa on leveyttä riittävästi paksumpaankin pohkeeseen. 
Tässä mallina on tyttäreni, jonka kengän koko on 39 ja hänelle nämä ovat auttamattomasti liian isot. 
Jalkaterä saisi olla paljonkin pulleampi ja pidempi.
Sukan kantapää on vahvistettu puolipatentilla

Jos nämä olisi valkoiset väriltään, menekki olisi taattu. Myin putiikissa kaikki valkoiset pitsisukat, lyhyet ja pitkät. Tällaiset sukat maksavat 39 euroa + postikulut


Sekä yläreunassa että nilkassa kulkee nauhakuja (reikäkerros) johon voi vaihtaa myös kuminauhan tai ottaa nauhan kokonaan pois. Silkkinauhakin olisi nätti!

Virkattu nyöri

Mihin minä joudun kaikkien näiden valmistuvien sukkien kanssa! Nyt olisi hyvä löytää/keksiä joku isompi työ. Meistä kukaan ei vaan pidä neulepuseroita ja -takkeja. Myyntiin ei kannata tehdä yksittäiskappaletta, harvoin löytyy juuri sellaisen ostaja. Tilaustyö on eri asia.

Mervi

7 kommenttia:

 1. Upeat sukat ja ihanan vihreät, harmi vaan että ovat miulle isot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneus on katsojan silmissä, makuasioista ei kannata kiistellä, yksi tykkää äidistä toinen tyttärestä ja.... Onneksi tämäkin väri on jonkun mieleen, vaikken itse siitä välitäkään!

   Poista
 2. Sukkia en tarvitse mutta sen lupaamasi myssyn ostaisin, josta oli puhe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipo tuli silloin heti valmiiksi ja odottelee tuossa.... piti kokeilla niitä helmiä, muistatko? En ole vielä löytänyt (miten mulla on KAIKKI AINA hukassa?) helmipussukkaani, joten en ole voinut näyttää myssyä helmillä. Odotteletko vielä sitä kuvaa, vai lähetänkö pipon tuollaisenaan - ilman helmiä?

   Poista
  2. Laita vain tulemaan sellaisenaan.

   Poista
 3. Kauniit kuitenkin vaikka ovatkin mallin jalkaan liian isot.

  VastaaPoista