sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Essun taskussa

Yleensä ihmiset, jotka istuu pyörätuolissa, saavat kuljetettua tavaroita polviensa päällä. Paitsi minä. En saa istua jalat 90 asteen kulmassa, joten istuma-asentoni on enimmäkseen sellainen "luisuva" ja näin ollen sylissäni ei pysy mikään. Ei siis niin mikään.

Yhtenä yönä, kun en saanut unta, aloin ommella itselleni tavarankuljetusessua. Monet varmaan muistaakin laiskuuteni - tarvittavat materiaalit pitää löytyä käsivarren päästä. Ompelukoneen vieressä oli onneksi tilkkukoppa ja keskeneräisiä ompeluksia. Luulenpa, että tämän kankaanpalan oli ollut tarkoitus päätyä tyynynpäälliseksi, mutta nyt siis essuksi.


Taskusta tuli tuollainen koko essun levyinen ja kaksinkertainen. Päällimmäinen osa on jaettu kolmeen osaan.
Tämä on osoittautunut ihan käyttökelpoiseksi. Kunhan vaan muistaa pukea päällensä!

Mervi

3 kommenttia:

  1. Joo, pitää muistaa pukea päälle, niin on vielä käytännöllisempi ;-D Kätevä tuo! Ja muistuttaa kovasti essua, jonka löysin verkkovajastani, siinä oli taskussa naulojakin jäljellä. Aika kätevä timpurin essu myös! Kun saisi vielä maalipurkin pysymään taskussa kun kiipeää tikapuita pitkin seinää maalaamaan ;-)

    VastaaPoista
  2. Näppärä!

    Heh, oishan siinä hupia, jos kulkisitkin pelkän essun kanssa ympäriinsä kotosalla etkä muistaisi ulos lähtiessä laittaa muuta päälle :)

    VastaaPoista