lauantai 13. syyskuuta 2014

Tyksissä kiirettä - lääkärissäkin käydään yöllä

Tiedäthän, saat postia, silmäilet - ahaa tällainen - laitat syrjään ja joskus aikojen päästä alat miettimään, että mitäs siinä olikaan. Näin kävi minulle kun sain taas kerran kirjeen Tyksistä. Yleensä kaikki ajat on vasta noin kuukauden perästä, joten niillä ei ole heti niin kiirettä.

Jossain alitajunnassa oli kuitenkin tieto, että syyskuun puolivälissä piti olla jotain. Aloin etsiä kirjettä ja kas kummaa, mitä huomasinkaan! Hyvänen aika sentään, ei voi olla totta! Lääkäriaika kello 23.45. Ja sairaanhoitaja ottaa vastaan 20 minuuttia sitä ennen. Ohhoh!

Ennenkuin kuitenkaan aloin paaritaksia (200 euron matka) tilaamaan, soitin ko. numeroon. Siellä hoitaja sanoo ihan ihmettelemättä mitään, että se on vaan lääkärille sellainen muistutus, että soittaa minulle sinä päivänä.

Aivan käsittämätöntä. Jos lääkäriä pitää muistuttaa, niin mitä ihmettä varten siitä tieto minulle lähetetään ja vielä oikein korostuskynällä korostettuna. Käsittääkseni olisi paljon viisaampaa laittaa asiakkaalle tieto, että "lääkäri soittaa teille sinäjasinäpäivänä".

Katsokaa nyt - mitä tuumaatte?


Kirjeen alkuosassa on ennen tätä lääkäriaikaa tieto laboratoriokokeista, joissa pitää käydä viikkoa aikaisemmin. 

Mervi

4 kommenttia:

 1. Onhan kyllä aika kumma kirje. Kyllä mie ainakin menisin sinne vastaanotolle tuon kirjeen perusteella, maksutkin vielä. Aika kummaksi on vastaanottoajat venyneet.
  Muista sitten olla laittamatta mitään hajusteita sinä iltana, jotta ei hajut kulje puhelinlinjaa pitkin tohtorin nenuun :D
  Sulla on kyllä jo aika kiire labraankin.

  VastaaPoista
 2. :) :O Käsittämätöntä! Joku vanhus vois vaikka mennäkkin tuolloin! Raija

  VastaaPoista
 3. Aika hupaisa juttu! Tuo kelloaika, onko se ihan inhimillinen muistutusaika lääkärillekään, saati että sinulle lähetetään tuo paperi!

  terveisin
  Terja

  VastaaPoista
 4. Mervi! Olet harvinaisen sitkas nainen. Luen blogiasi, koska saan sieltä virikkeitä. Joskus, jos menee pidempi aika, että en ole käynyt blogillasi, tuntuu jo, että mitähän Merville kuuluu, pitää katsoa. Siis, jonkunlainen ystävä sinä olet minulle. Komiiikkaakin löydän sivuiltasi kuten tuo yölääkärin vastssnotto. terv Ritva

  VastaaPoista