tiistai 9. syyskuuta 2014

Tulihan siitä valmis pussukka

Kerroinkin jo jokin aika sitten aloittaneeni käsityöprojetin. Projekti vaan jäi vähän kesken:


 Viime yö oli taas sellainen, ettei nukkumisesta tullut mitään. Neljän aikoihin  en ollut vielä yhtään nukkunut, joten nousin ylös ja siirryin ompelukoneen ääreen. Sain kaksi juttua tehtyä. Puoli kuudelta heräsi mieheni lähteäkseen töihin. Join hänen kanssaan aamukahvit ja sitten painuin uudelleen pehkuihin.

Näistä pellavajämäpaloista syntyi pieni olkalaukku Annin kanssa kotona -blogin innoittamana.

Kassi takapuolelta
... ja etupuolelta tai kumminpäin vain...Tämän tein itselleni sillai puolihuolimattomasti. Mutta kyllä näitä voisi väsätä myyntiinkin. Hiukan ehkä tarvitaan tuotesuunnittelua. Hihna pitäisi olla säädettävä ja ehkä ainakin yksi tasku voisi olla tarpeellinen. Kaksi kertaa mietin tuota pohjaa. Toinen vaihtoehto olisi ollut tehdä siitä "littuskainen", mutta päädyin kuitenkin tekemään vähän tilaa-antavamman.

Näitä pellavatilkkuja minulla riittää eri väreissä. Vuorikankaaksi käy melkein mikä vaan, ainoa isompi satsaus olisi vetoketju ja jos hihnaan jotain kommervenkkejä tekisi. Niin ja noita liinoja on myöskin aika paljon varastoissa. Nyt vaan pitäisi jostain kaivaa inspiraatiota ja viitseliäisyyttä.

Mitä pidätte? Onko liian pieni?

Pellavasydämen Mervi

6 kommenttia:

 1. Hienohan siitä tuli! Oma kassini on lituskainen, mutta yllättävän tilava. Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen. Arvelisin että koko on sopiva. Mahtuu puhelin avaimet ja rahapussi.

  VastaaPoista
 3. Jos haluat rehellisen vastauksen, niin annan sellaisen. Tuo isompi virkattu kukka on liian iso tuohon laukkuun. Laukku voisi olla pikkasen isompi, että virkattu kukka pääsisi näkymään kunnolla eikä kukan kärjet mene reunalle tai reunan yli. Kuvasta en näe, onko ihan reunalla vai reunan yli.
  Hieno laukku jonka voisin ostaa, jos näkisin sellaisen.
  yksi äiti (kädentaitaja)

  VastaaPoista
 4. Mukavan näkönen ja kokonen laukku, just hyvä johonkin ilta menoon.

  VastaaPoista