torstai 12. joulukuuta 2013

Sisustusostos

Oikeastaan tämä on kylläkin astia, mutta kun ei se tule millään mahtumaan mihinkään astiakaappiin, se on osa sisustusta.

Useampana jouluna olen etsinyt sopivaa kakkukupua, johon mahtuisi piparkakkutalo pölyltä suojaan. Viime jouluna tsekkasin jopa kynttilälyhdytkin, mutta mitään sopivaa ei löytynyt. (Tietysti isojen kaupunkien isoilta apajilta olisi saattanut löytyä, mutta haluan suosia oman pikkukaupungin pikkuputiikkeja)

Tässä se nyt on, täydellinen.Ostin kuvun ja lautasen erikseen. Vain lautasessa on hiukan koristetta. Vaikka yleensä pidän krumeluureista, tässä tapauksessa etsin mahdollisimman yksinkertaista.


Kauniin pitsiliinan olen virkannut kauan kauan sitten.
Lautasta pitää selvästikin vähän kiillottaaJoulun jälkeen, kun piparkakkutalo on syöty, kuvun alle voi tehdä vaikka minkälaisia asetelmia. 
Kukka siellä ei viihdy, eikä kynttilää voi polttaa, mutta jotain muuta....

Nyt vaan odottelen, että Mirva tekee sen piparkakkutalon.

6 kommenttia:

 1. Njähä, arvasin mitä varten sä sitä kysyit, että teenkö mä piparkakkutalon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkä arvannu - mistä olisit voinut arvata? Eihän siitä ole edes ollu koskaan puhetta...

   Poista
  2. Kyllähän sä sitä jo viime jouluna puhelit ja katselit vissiin Indecon ikkunasta jonkinlaista kupua, joka ei ollu kuitenkaan sopivan mallinen.

   Poista
 2. Voi, mä oon koittanut etsiä samanlaista kupua, mut en oo raaskinut ostaa kaupasta uutena. Kirppareilla ei ole tullut vastaan, vaikka luulisi niitä sielläkin olevan. Piparitalo on kyllä ihana koriste tuonne sisälle, vielä kun saisi lunta leijailemaan sinne, niin se näyttäisi sellaiselta lumisadepallolta (?). :) Vai mikä se on suomeksi, sille ei taida olla omaa nimeä, snow globea tarkoitan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin siitä harvinainen haave, että päätin sen toteuttaa melkein "maksoi mitä maksoi".... Juu, tiedän mitä tarkoitat - niitä en olekaan tänä jouluna nähnyt ollenkaan myynnissä, mutta enpä ole juurikaan joulukaupoilla käynyt. Vai onko ne jo menneen talven lunta?

   Poista