tiistai 8. heinäkuuta 2014

Ei vaiskaan...

...emmää mihinkään sairaalaan jääny. Pelottaa silti. Kiitos ihanat tsemppaavista kommenteistanne! Kiva tietää, etten yksin tätä taisteluani käy.

Sairaanhoitaja ei ollut kuullutkaan, että nivelen paikalla voi olla antibioottia levittävä pallo (en muista sen nimeä) joten ei kai hän voi tietää, mitä se ehkä tekee, että voisiko iho-ongelma olla siitä lähtöisin.

Tulehdusarvo eli crp oli vain 11, joten ei kai siellä pahaa tulehdusta voi ollakaan. Siis siitä huolimatta, vaikka hänenkin mielestään iho siinä kohti näytti märkäiseltä.

Sairaanhoitaja kehotti odottamaan huomista lääkäriaikaa. Silloin pääsen kokeneelle lääkärille. Hän sanoi, että jos olisi minä, niin ehdottomasti ennemmin odottaisi huomista, kuin antaisi näiden tämänpäiväisten kokemattomien lääkäreiden ronkkia sitä. Käytävällä katsellen näyttikin siltä, että kovin nuorta oli lääkärikunta.

Hoitaja hoiti haavan, putsasi, otti viljelyn ja laittoi siihen asiaankuuluvat taitokset. Pyynnöstäni sain niitä myös kotiin, että apuhoitajani saa vaihtaa, jos haava-alue äityy vielä kovasti vuotamaan. Sitten lähdimme kotia kohti.

Paitsi että matkalla ehdotin käyntiä Hanna Kontturin Taidekahvilassa. Ystävällisesti puolisonsa hommasi jostain varastosta levynkappaleen, että pääsimme portaista. Kahvi oli hyvää ja on kiva päästä vähän ihmisten ilmoille!

Huomenna otetaan sitten uudestaan. En ole purkanut, enkä purakaan sairaalakassia. Nyt nautin sydämeni kyllyydestä kotona olemisesta. Mervi

6 kommenttia:

 1. Yritin pariin kertaan kommentoida aikaisempaan tekstiin, mutta kommentit ei menneet näköjään läpi. Koitanpa tähän uudestaan... Sitä vaan ajattelin, että meniskö se rullatuoli paremmin takaperin takapihalta sisään? Ei tarttis ainakaan taaksepäin kaatumista pelätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutku sitten pitää pelätä nenälleen menoa. Oikeasti pitäisi päästä suorittamaan pyörätuolin ajokortti!

   Poista
 2. Nyt kun pääset sen lääkärin kanssa "nenäkkäinm" onkin hyvä oikeesti selvittää se matkaan lähtö. Toivottavsti sdelviät ilman sairaalareisua.

  VastaaPoista
 3. Olen taas lukenut kokemuksiasi lonkkasi kanssa ja päätin oikein virallisesti liittyä blogiin. Toivoittavasti se huominen lääkärillä käynti tuo hyviä uutisia. Toivottavasti on kokenut lääkäri paikalla, sillä niin erikoinen sinun tapauksesi kyllä on ettei ekan vuoden lääkärit osaa sitä hoitaa. Kokemusta on, täytyi itse mennä erikoislääkärille (ja vaatia) ottamaan MRI ennen kun uskoivat että mun lonkka oli poikki. Toivottavasti löytävät syyn siihen vuotoon ja saavat sen kuriin ennen sun tyttäresi häihin menoa. Muuten, minusta se mustavalkoinen puku on ihan kiva. Joku muu jo sanoi että sinähän istut sen kanssa pyörätuolissa joten se ei niin kauheasti näy. Ja koska istut koko ajan sen täytyy olla mukava päällä. Jotkut kivat korut ja hattu päähän ja menoksi!!
  t. Rapakon takaa

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun on tutkittu ja otettu näytteitä. Nää kesät on kyllä outoja aikoja kun ei pääse oikein hoitoon ja valtakunta on kuin pysähtynyt. Nyt varmaan jo tiedätkin miten kävi. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Hui Mervi, kuinka sun on käynyt? Hiljaisuus huolettaa...
  Akv

  VastaaPoista