torstai 31. heinäkuuta 2014

Skotlannin tuliaiset

Nyt on kohta kaksi viikkoa tyttäreni Helin häistä, joihin en siis mukaan päässyt. Isänsä ja nuorempi tytär olivat ainoina suomalaisina paikalla. Tänään kuvasin sairaalasängyllä saamani tuliaiset.

Paikallista käsityötä edustaa rintakoru.

Kuvat eivät näytä onnistuneen hyvin. Tuo härkä on mielestäni mainio valinta. Tyttö muistaa äitinsä lempivärin, joka on sininen. Härkäpäinenkin olen, ainakin joskus. Se tuli ilmi myös sisukkaassa päätösessäni lähteä Skotlantiin, mikä sitten kuitenkin meni mönkään. Toinen sininen on tämä iso, kevyt huivi:

huomaa myös ihana mintunvihreä sairaalan peitto!


Nyt nuoripari on kahden viikon häämatkalla Tunisiassa. Skotlannissa ei ole ollut näin lämmintä kuin meillä Suomessa, joten lämmin vaihtoehto sopii hyvin.

Mervi


6 kommenttia:

 1. Kivat tuliaiset - ja huivi on ihastuttava. Tsemppiä sinne <3

  VastaaPoista
 2. Juu, härkäpäisesti vaan porskutat eteenpäin, vaikeuksia puskien :) Onnea

  VastaaPoista
 3. Kivoja tuliaisia. Mietin, kun harmittelit sitä ettet pääse tyttäresi häihin, niin miksi tyttäresi ei voi tulla sinua tänne Suomeen tervehtimään? Varsinkin, kun sinulla nyt kaikkea harmia ollut ja matkustamisesi on ollut varmasti paljon haastavampaa, kuin tyttäresi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma olivat vähän pohtineetkin häämatkan suuntaamista Suomeen, mutta Tunisia voitti - kummassa sitten lienee ollut lämpimämpää? Kymmenen vuoden aikana on tytär käynyt kaksi kertaa Suomessa, mutta sen ymmärtää, kun aikoinaan lähtikin "kauas äidistä". Kyllä se vielä tulee näyttämään miehelleen kotimaataan...

   Poista
  2. ihastuttavat tuliaiset:) härkä taitaapi olla highlander eli ylämaan karjaa skotlannista ja huivissa seikkailee ihanat skotlanninterrierit, näin veikkaan.
   kiva kuulla, että olet päässyt kotiin, tsemppiä sinulle kovasti!
   .
   -sari-

   Poista