perjantai 4. heinäkuuta 2014

Kolmet kengät

Ymmärrätkö, miten iloiseksi ihminen voi tulla, kun pääsee ulos kaupungille? Tänään minulle osui tuollainen onni. Sisareni tarjoutui lähtemään kanssani shoppailemaan. Invataksi kävi hakemassa kotoa, toi kaupungille ja lykkäsi sisälle ensimmäiseen kauppaan. Kolme tuntia siinä meni, enkä ollut yhtään kipeä. Kas, kun on kivaa tekemistä.

Kiersimme kaikki keskustan vaatekaupat ja muutama leninki löytyikin. Ja sitten ostin kolmet kengät. Tässä ne on kuvattu 2-osaisen asun päällä. Tuo on oikein kiva, mutta onko se tarpeeksi juhlava, kun on trikoota?

arkisemmat

oikein bligblingiä
Nuo punaiset on tarkoitettu vain pyörätuolin kanssa pidettäväksi. Niillä ei oikeastaan pääse kävelemään, enkä kyllä saa niitä solkien takia itse jalkaankaan. Musta-hopeat on mielestäni kauniit juhlakengät, joita voi käyttää sekä kesällä että talvella.


Musta-hopeiset juhlakengät
Näitten kenkien käytännöllisyydestä ei ole takuita, koska en voi nyt kävellä. Kyllähän monet kengät ensin tuntuu hyvältä, mutta kävely kertoo todellisuuden. Toivottavasti näistä jotkut sopii leningin kanssa, mikä se sitten onkin.  Etsin myös hattua, mutta eihän näin pienellä paikkakunnalla sellaisia... myyjä arveli, ettei hattu ole välttämätön, tai että pitäisi olla samoin kuin sulhasen äidillä. Kysyin asiaa tyttäreltäni ja hän arveli, että sulhasen äiti käyttää fascinatoria tai pientä hattua. Mistäs minä nyt fascinatorin tähän hätään? Ei täältä ainakaan...mervi


5 kommenttia:

  1. Hienot on kenkäsi ja vaatekin sopii kesäisiin häihin materiaaliltaankin.

    VastaaPoista
  2. En tiiä muutakuin, että viimeiset kolmet kenkäni ovat riekerin kengät - ja muuta en sitten taida enää ostaakaan :)

    VastaaPoista
  3. Tosi nättiä kenkiä! Minun jalkaan myös riekerit ovat parhaimpia. Toivon niin kovasti että pääsisit lähtemään tyttäresi häihin. Aurinkoista kesää sinulle!:)

    VastaaPoista