sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kuva-arvoitus, joka saattaa aiheuttaa yökötyksen tunnetta

Mieheni lähti mökille ja minä jäin yksin kotiin. Pärjään toki, ainut ongelma on siteen vaihtaminen. Ketä kehtaat pyytää lauantai-iltana moiseen hommaan? Onnekseni sisareni oli tullut näille main ja hän suoritti homman. Muistoksi tästä vaiheesta hän otti vielä kuvan ongelma-alueesta. Siinä minun lonkkani ja sen monta arpea. Ylimmäisenä uusin haava, mutta vuoto onkin vanhan arven kohdalta.
 Illalla nukkumaan mennessäni huomasin täyden kuun -suuri kuu vai mikä se oli?
4 kommenttia:

 1. http://www.hs.fi/kotimaa/Ensi+y%C3%B6n%C3%A4+taivaalla+loistaa+superkuu/a1405129802254
  "SUPERKUU"!

  Akv

  VastaaPoista
 2. Jännä, että vanha arpi nyt märkii... No, jos on kudosnestettä tms. ulos tullakseen, niin kyllähän se reitin löytää. Toivotaan, että tuo vuoto olisi mahdollisimman harmitonta... Onko sulla ollut kipuja nyt kun tuo vuoto alkoi?

  VastaaPoista
 3. Mulla on niin vahvat särkylääkkeet aina päällä, ettei siinä oikeastaan mikään uusikaan vaiva tunnu. Sanoisin että aika kivuton on tuo. Nahka siinä on jo tunnotonta, kun on niin paljon leikelty, etten edes tunne, kun siihen sidettä vaihdetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin kuvitella tuon nahkan tunnottomuuden, sitä se on mullakin isolta alueelta leikkauskohdan ympäriltä. Koko reiden ulkoreuna oikeastaan ja osa takapuoltakin, sekin varmaan vaikuttaa kun mulla oli iso hematooma leikkauksen jälkeen...

   Poista