torstai 3. heinäkuuta 2014

Yök!

Että ihmistä rääkätään... jouduin taas käymään mahalaukun tähystyksessä, se on lähes inhottavinta mitä tiedän, mutta onneksi kestää niin lyhyen aikaa. En haluaisi olla sellaisessa ammatissa - joka päivä tuottaa potilaille tuskaa! Kotiin tultuani totesin miehelleni (joka ei ole koskaan minkäänlaisiin tutkimuksiin joutunut) että tasan ei käy onnenlahjat! Musta tuntuu, että mua on ronkittu jo yli yhden ihmisen tarpeen?

Vielä en ole päättänyt miten ratkaisen Skotlannin matkan. Tein lähipiirissä gallup-tutkimusta: sisareni laski käytännöllisenä ihmisenä että kuinka monta tuntia joudun istumaan (ihan liian kauan), mieheni ei ollut lähtöni kannalla, mutta taas tyttäreni tuumasi, että jos ei lääkärit sentään hengenlähdöllä uhanneet, niin lähtisin.

Olen nyt joka tapauksessa miettinyt vaatetustani. Suunnittelen virkkaavani valkoisen ohuen, lyhythihaisen jakun. Kun en kauppoihin pääse, soittelin kaikki mahdolliset lankaa myyvät liikkeet Ugissa, mutta yhdestäkään ei löytynyt valkoista virkkauslankaa. Tilasin siis suoraan Novitalta. Entinen Kotiväki-lanka on nykyisin Kartanoa ja virkkauslanka-niminen taitaa olla kokonaan lopetettu. Tilasin kaikkia 7 väriä kilon, eli yhteensä 7 kiloa. 


Taas jouduin miettimään, että miten saan laatikon postista, eli ketä pyydän apuun. Yllätyin iloisesti, kun matkahuollosta soitettiin, että paketti tuodaan kotiovelle.

Harmaa lanka on myös oikein kaunis, mutta kun en vielä tiedä mekon väriä, niin teen tuosta valkoisesta - tai paremminkin se näyttää olevan luonnonvalkoinen. Mallikin on vielä hakusessa, mutta onhan tässä vielä aikaa, itseasiassa kahden viikon päästä torstaina ainakin osa meistä on Aberdeenissa.

3 kommenttia:

 1. Olen kanssa osaltani miettinyt tuota matkaasi ja laittanut itseni sinun asemaasi. Olet rohkea jos lähdet ja rohkea jos jäät kotiin. Omalta kohdalta on helppo sanoa, en lähtisi, en uskaltaisi Vaikka omat tekoniveleni ovatkin tukevasti paikallaan ei niidenkään kanssa aina ole matkanteko niin helppoa saatika tuossa sinun tilanteessasi. Mutta olen kiitollinen, että se olet sittenkin sinä, joka ratkaisun teet.
  Hienoja lankoja olet tilannut, Noistahan tulee jo vaikka mitä. Tuosta valkoisesta toki kaikkien värien kanssa sopiva .

  Onnea vaikeaan päätökseesi..

  VastaaPoista
 2. Tuo on tosi vaikea asia päättää, kun se on semmoinen toisaalta-ja-toisaalta-tilanne.

  Minulla olisi ollut monen tunnin junamatka plus luultavasti bussikyytiä lisäksi tiedossa ja vaikken apuneuvoja käytäkään (ja keppikin on varastossa), niin mieleen tuli edellinen junamatka, jonka loppuvaiheessa polvinivel vinksahti ympäri. Enkä uskaltanut lähteä. Mutta päätös on sinun ja onhan tässä asiassa muutakin kuin vain raihnas kroppa: sentään oman lapsen häät. Jospa asia kypsyisi omia aikojaan?

  VastaaPoista
 3. Vaikea asia ratkaistavaksi. Onhan tyttäresi ainutkertainen juhla vieläpä eri kulttuurissa, jossa äitinä haluat olla läsnä. Huolettaa se, ettet ole syönyt veren ohennuslääkettä, jolloin tukoksen vaara on olemassa. Tuo verenohennuslääkkeen puutos yhdistettynä lentämiseen ja pitkään istumiseen on riskitekijä, joka voi estää myös tulevan leikkauksesi. Monien vastoinkäymisten = edellinen sairaalareissu, jälkeen kuitenkin leikit terveydelläsi. Elämä on prioriteetteja täynnä: lääkkeet vastaan langat, esimerkiksi. Anteeksi, että tästä tuli hieman kärkäs!

  VastaaPoista