keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Odottelua

Tänne minä tulin Tyksin uuteen T-sairaalaan aamulla klo7. Iso poppoo lääkäreitä tuli kierrolle, mm. Plastiikkakirurgi. Minut leikataan tänään. Lääkäri on varma, että lonkassa on bakteereita. Ei kuulemma ole ollenkaan epätavallista, että viljelyt näyttää puhdasta, mutta silti bakteereja on. 

Kysyin huvikseni ilmoittautuessani, josko taas saisin yksityishuoneen. Ei puhettakaan, hyvä jos pääset huoneeseen! Osa potilaista nukkuu käytävällä. No, minä sain sen viimeisen vapaan petipaikan. Huoneessa on toinen, minua vanhempi nainen. Tässä nyt makoilen ja odottelen. Nälkä kurnii vatsassa, kun en ole puolen yön jälkeen saanut syödä tai juoda.
 
Viime yönä nukuin vain pari tuntia. Nyt on univelkaa ja se on hyvä, jotta leikkauksen jälkeen nukuttaa. Kirjoitin yöllä puheen, jonka toivon jonkun lukevan tyttäreni häissä, joihin en nyt sitten päässyt osallistumaan. Huomenna lähtevät mieheni ja tyttäreni reissuun ja häät ovat lauantaina. Maanantaina tulevat takaisin. Silloin minut ehkä siirretään Uuteenkaupunkiin jatkohoitoon. Todennäköisesti kuusi viikkoa taas tiputetaan antibioottia suoneen. Sitten onkin jo kesä mennyt ja silleen...

mervi

10 kommenttia:

 1. Minä pidän peukkuja koko päivän että kaikki sujuu hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Hei, tajusin tipahtaneeni kärryltä :( onko se uusi lonkka saapunut vai korjataanko nyt edellistä leikkausta? Ihan sama, kumpaa, toivon sinulle tsemppiä tuleviin juttuihin, sekä leikkaukseen että toipumiseen. Muista syödä hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Tarjah. Ei kumpaakaan vaan tuli takapakkia. Leikkausalue alkoi vuotaa ja nyt se täytyy uudelleen aukaista ja aloittaa bakteerien hätistys alusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se tietty on, voi minua pöhköä :( Vilkutan kuitenkin sinulle täältä risteyksen yli tsemppivilkutuksen :)

   Poista
 4. Voimia sinulle tähän työlääseen aikaan...

  VastaaPoista
 5. Voi Mervi,tätä sinun kohtaloa! minua aivan itkettää puolestasi. Niin pitkiä sairaalajaksoja,kipuja,ei pääsyä tyttären häihin ja paljon tuskaa.En oikein edes lohduttaa,eikäpä tuohon minkään voi. Joka päivä täällä käyn lukemassa kuulumisesi. Voimia sinulle toivottelen ja Taivaan Isän Siunausta. Sinua rukouksin muistaen.

  VastaaPoista
 6. Harmillisesti viestini taisi kadota bittiavaruuteen, mutta yritetäämpä nyt uudelleen jos vielä muistan mitä minun pitikään kirjoittaa.
  Vallan tyylikäs on tämä sinun uusi lookisi. Mukava mielenpiristäjä juuri uuden toipilasjakson alkaessa. Kovasti hoikistuneeltakin näytät. Eivät ole tainneet mennä keväämmällä hankkimasi uudet naamarasvat hukkaan.
  Kovin ovat takapakit sinua koetelleet, mutta toivon sinulle nopeaa ja hyvää toipilasjaksoa, sekä kärsivällisyyttä sietää sairaalaelämää.

  VastaaPoista
 7. Kovasti voimia ja positiivisuutta toivottelen sinulle tulevaan koitokseen. Iloa ja pirteyttä. Tyylikkäästi olet leikkauttanut hiuksesi. Sopii hyvin.

  VastaaPoista
 8. Sormet ja varpaat ristissä että kaikki menee hyvin. Tai tässä vaiheessahan jo tiedätkin missä mennään. Tsemppiä!
  Akv

  VastaaPoista