torstai 8. elokuuta 2013

Mäkin haluun olla onnellinen!

Luin äsken onnellisuusblogia. Sellaista, jossa kerrotaan vain onnellisista asioista. Kuvissa hymyilevät iloiset ihmiset. Hyvän mielen -blogeiksikin niitä kutsutaan.

Jäin miettimään asiaa. Olisiko minunkin blogiani mukavampi lukea, jos kirjoittaisin vain kivoista asioista? Mutta olisiko tämä sitten minun näköiseni ja tarvitseeko ollakaan? Eihän blogia tarvitse päivittää joka päivä, voisi kirjoittaa vain silloin kun tuntuu hyvältä. Vaikka kerran kuukaudessa. Tai jättää kirjoittamatta juuri silloin "kerran kuukaudessa".

Sitten mietin, että mitä kivaa tänään on tapahtunut. Mistä iloisesta asiasta voisin kirjoittaa? (Paitsi että olen jo tänään julkaissut yhden jutun, joten ei todellakaan tarvitse kirjoittaa yhtään mitään.) Tänään on ollut ihan tavallinen peruspäivä, mutta olen silti hymyillyt joka ainoalle asiakkaalleni ja tänään heitä kävikin aikas paljon.

Tulin töistä ja keittiön ovella jo esittelin miehelleni, mikä tänään on ollut kivaa. Tää on tosi noloa.....
Minulla on uudet, ihanat rintsikat! Ostin summissa, sovittamatta hemottoman isot liivit, jotka osoittautuivat täydellisiksi. Ostin myös vatsaa kutistavat pökät. Koko päivän olen siis nauttinut erityistimmistä olosta, mikä on harvinaista herkkua näillä läskeillä. Ei, ei kuvaa tälläkään kertaa...

Että siinä sulle onnellisuusblogia!

Mervi

8 kommenttia:

 1. Hienot onnellisuusaiheet :-) Hyvä että oli hyvä päivä!

  VastaaPoista
 2. D:) - Eiköhän jokainen kirjoita justiinsa sellaista blogia kuin haluaa. Toiset keskittyvät pelkästään iloisiin asioihin ja toiset ovat sitten avoimempia - kenenkään elämä kun ei voi pelkkää iloa olla. Toiset kirjoittavat monta postausta päivässä ja toiset silloin kun huvittaa tai ehtivät. Itse kirjoittelen kerran tai pari postausta viikossa, mutta jos en niitäkään saa aikaiseksi, en ota siitä paineita.

  VastaaPoista
 3. Minä kyllä ymmärrän miten onnellinen voi olla hyvin istuvista rintsikoista ja vatsaa kutistavista pökistä! Juu,juu näillä minunkin läskeillä,jos jostain löytää sopivat,niin aivan itsetuntokin kohoaa:)
  Vielä onnellisuusblogeista. kai me jokainen haluttais olla onnellisia koko ajan,mutta elämä vaan ei mene niin. Siihen kuuluu kaikki olotilat ja jos vain onnellisista asioista kirjoittais,niin se olisi epätodellista. Paljon enempi on synkkiä päiviä tai sitä harmaata arkea ja se elämän onnelisuus pitää löytää pienistä asioista,kuten vaikkapa hyvin istuvista rintsikoista:)

  VastaaPoista
 4. Elämä on moninainen, ei pelkkää onnea!
  Olipa onnellinen sattuma, kun noin helposti sait istuvat rintsikat. Joskus sekin on "hikistä" puuhaa!
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Hieno aihe jälleen. Mä ainakin tykkään lukea tekstejäsi, vaikkei ne aina niin onnellisia ole. Joskus sitä miettii, jotain "onnellisuus blogia" lukiessa, että voiko kenenkään elämä olla pelkkää onnea. Toki jokainen voi rajata blogiin niitä aiheita, mitä haluaa, mutta minusta ainakin näitä elämänmakuisia blogeja on huomattavasti mukavempi lukea. Sillä valtaosallahan meistä elämä ei ole pelkkää iloa ja onnea. Onnea on toki osata nauttia elämän pienistä hyvistä hetkistä - kuten sinä nyt!

  VastaaPoista
 6. Hei, blogisi on kiva juuri näin. Luen aina kaikki kirjoituksesi, vaikka kommentteja en niin useasti kirjoitakkaan. Onnellisuutta on pienet ja suuret asiat. Hyvä niin.

  VastaaPoista
 7. Kaunis kiitos kaikille kommenteistanne!

  Taitaa se vaan pitää paikkansa vanha sanonta "kukaan ei ole profeetta omalla maallaan". Oman paikkakunnan ihmiset eivät useinkaan/aina/välttämättä ymmärrä eivätkä arvosta. Viittaan anonyymin täydelliseen blackouttiin. Ei silti, kyllä olen saanut kannustusta myös "omiltani", mutta poikkeus vahvistaa säännön.

  VastaaPoista