torstai 10. huhtikuuta 2014

Maku hukassa

Ettepä arvaakaan, mitä tilasin mieheltäni! HOMEJUUSTOA!  Syöminen näyttää nyt nousevan isommaksi ongelmaksi. Mikään ei maistu tai polttaa mahaa tai aiheuttaa närästystä... hyvin täällä otetaan toiveet huomioon, mutta jos ei keittiöllä ole, niin ei ole.

Aamupalaksi mieheni tuo weetabixiä. Puuron syöjäksi ninusta ei ole. Tuntuu kurjalta kronklata ruuan kanssa, mutta nyt en parempaan pysty.  


Huomasin just hassun jutun. Sain tähän tablettiin kannet (niin tyttömäisen pinkit että...) ja lisäksi kynän, jota en heti huomannut ottaa käyttöön. Siitä on tosi iso apu. Mutta se hämmästyttävä asia: kirjoitan vasemmalla kädellä.  Olen alunperin varmaan ollut vasenkätinen, mutta opetellut kirjoittamaan oikealla kädellä. Kaiken muun sitten teenkin vasemmalla viivan vetämisestä saksien käyttöön. Ja ei, en näköjään saa edes onnistumaan tätä "töpöttämistä" oikealla kädellä.
Mervi4 kommenttia:

 1. Kiva että olet kotiutunut sinne ainakin jollain tavalla. Tilaa vielä mieheltäsi vaikka valmiiksi paloiteltuja appelsiinin ja omenan viipaleita, nekin voisivat vähän virkistää mieltäsi. Voi hyvin, siis olosuhteisiin nähden!

  VastaaPoista
 2. Voih, olet joutunut sairaalaan! Voimia sinulle! Onneksi olet saanut tabletin..netissä saa sentään jonkin verran ajan kulumaan. Jouduin kerran täällä Chilessä sairaalaan vatsani takia. Sairaalassa ei ollut TV:tä eikä yhtäkään lehteä - edes vanhoja! No ei ollut kyllä saippuaa vessoissa eikä lämmintä vettäkään...ja mieheni piti tuoda minulle pyjama ja tyynyliina, kun niitäkään ei ollut. Sitten mieheni piti lähteä kauppaan, kun iltapala oli jo annettu, niin minä en saanut mitään. Aamupalaksi oli viisi vesikeksiä ja mustaa teetä. Oli se kokemus. Synnyttämässä olinkin yksityisellä klinikalla ja minulla oli privaattihuoneessa telkkarit ja kaikki. Ruuat olivat kuin ravintolasta :) Kaikenlaista sitä saa sairaana kokea! Toivottavasti lonkkasi paranee hyvin ja pian!

  VastaaPoista
 3. Mielestäni vasenkätiset osaavat käyttää molempia käsiään paljon monipuolisemmin kuin oikeakätiset. Pitääköhän paikkansa...

  VastaaPoista
 4. Joko homejuustolla olet herkutellut?

  VastaaPoista