torstai 10. huhtikuuta 2014

Terv.keskuksen vuodeosastolla

Ihan turhaan jännitin tänne siirtoa. Saattaa muuten olla, että alitajuntani muisti sen, että äitini kuoli tällä osastolla. Itse tajusin sen vasta, kun mut työnnettiin sängyllä toimiston ohi. Siihen oli äidin kuoleman jälkeen laitettu kynttilä palamaan.

Hyvältä vaikuttaa hoito eikä rutiinitkaan kauheasti poikkea aiemmista. Kuntoni on kohonnut, istumaan nousu ja istuminen sujuu huomattavasti paremmin. Turvotus jalasta on laskenut, mutta kova ja vähän kipeä sääri on edelleen. Kuuluu kuulemma taudin kuvaan, kertoi lääkäri just äsken käynnillään.

kaikki tämä jäi syömättä
Ruoka tulee samasta keittiöstä kuin sairaalan puolellakin, joten ei toivoa paremmasta. Pystyn syömään kovin vähän, joten tietysti toivoisi, että se olisi edes hyvin maustettua.

Mervi

9 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Mukava kuulla kun kunto on kohentunut, jospa ne pöpöt alkaa sieltä häipyä. Eipä noista makarooneista oliskaan paljoa ravitsemus kohentunut. Hyvin tyypillisen näköinen sairaala annos. Proteiiniä olis hyvä saaha jostain, esim rahka tai raejuusto, eikä tuo salaattikaan olis pahitteeksi. Laskeekohan ne makaroonin kasvikseksi, kun ½ lautasellista on sitä :)) (sori vaan tää mun vaahtoaminen)

  VastaaPoista
 2. Hyvä että edes vähän olet saanut kuntoa itsellesi, tosiaan ,jospa se pöpö alkaa nyt sitten hävitä. Hyvä olisi niin.
  Voimia sinulle ja parempaa ruokaa!

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla että vointi kohenee. Muistan omilta sairaalakäynneiltäni, että jotenkin sitä ruoka-aikaa aina odotti, vaikkei ruoka sitten maistunutkaan. Ehkäpä syynä odotteluun se, ettei siellä niin paljon muita tapahtumia ollut. Kovasti voimia ja paranemista sinne. ♥

  VastaaPoista
 4. Hienoja uutisia sinulla kun liikkuminen onnistuu jo paremmin.
  Pyydäppäs siippaasi tuomaan sinulle pippuria ja suolaa sinne yöpöydän laatikkoon. Pippuria en usko kiellettävän mutta suolasta voisit kysäistä että onko se kiellettyjen listalla.

  VastaaPoista
 5. Hyvä että siirto on mieluinen. Sairaalan ruuat on kyllä mauttomia, mutta kai ne tietää mitä potilaat tarvitsee,

  VastaaPoista
 6. On tosi hienoa, että kunto kohenee!
  Mausteiden sinne tuomisessa on ideaa. Suolaa ja mustapippuria. Jos suolaa pitää karttaa, niin yrttisuolakin on sellanen, joka sopii moneen ruokaan.
  -anja-

  VastaaPoista
 7. Mukavaa, että menee jo vähän paremmin. Tuo ruoka tosiaan on kyllä aika valjun näköistä.

  VastaaPoista
 8. hyvä että kunto on parempaan päin ja jospa se ruokahalukin siitä paranis.sairaala ruuat on mauttomia ja suolattomia.

  VastaaPoista
 9. Ai miten tuttu näky ruoka-annostarjottimesta. Minä jaksoin syödä juuri tuon saman verran kun makasin sairaalassa. Viikko sitten mursin nilkkani saa nähdä miten paranee. Luut olleet niin haprakoita ettei naulat ole meinanneet pysyä millään kiinni.
  Sinulle toivottelen hyvää jatkoa ja pikaista paranemista että pääsisit pois sairaalasta sekin jo osaltaan parantaa ihmistä kun saa olla kotona jos siihen vain on edellytyksiä.
  Terveisin Ritva (P-Karjalasta).

  VastaaPoista