lauantai 5. huhtikuuta 2014

Tylsää
15 kommenttia:

 1. Sairaalassa makaaminen ei varmaan ole mukavaa. Toivottelen pikaista tervehtymistä.

  VastaaPoista
 2. On varmasti tylsää! Ei voi muuta sanoa, kuin toivottavasti saatte pöpöt kuriin ja uuden nivelen paikoilleen. Parempi kulkea noilla sauvoilla kuin olla kokonaan kulkematta. Voimia ja jaksamista!

  VastaaPoista
 3. Kuis tää jo tänne tuli kun mää vasta harjoittelin kuvan lisäämistä tällä vehkeellä.... no, pois en ota. Kepeillä en liiku yhtään - enkä muutenkaan. Pelkkää yhdessä paikassa makaamista.

  VastaaPoista
 4. Voi sinua, varnasti käy aika pitkäksi ♥
  Vaan ajattele niitä myönteisiä puolia, nyt ei tarvitse itse siivota ja ruokakin tuodaan valmiina eteen. Ei mitään niin pahaa, etteikö siinä jotain hyvääkin (terveisin ikuinen optimisti) ♥

  VastaaPoista
 5. Koeta kestä. Olin kerran 15 vuotiaana sairaalassa kuukauden keuhkokuumeen takia, niin voin sanoa, että OLI tylsää kun en edes voinut katsoa uutisia ilman tekitystä tai jutellut kenenkään kanssa äidinkielelläni. Kännykkä ja tietokone olivat kiellettyjä. Mutta siellä onneksi saa kuitenkin käyttää iPadia? Opettele vaan sen käyttöä. :) TSEMPPIÄ!

  VastaaPoista
 6. Voi kun paranisit pian! Ja saisit sen uuden nivelen.

  VastaaPoista
 7. jaksamisia sinne sairasvuoteelle, pystytkö yhtään tekemään käsitöitä, vai joudutko olemaan ihan pää tyynyssä.

  VastaaPoista
 8. Voi että! Mä ihmettelinkin, kun susta ei kuulunut mitään, mutta multa oli myös mennyt ohi edelliset kirjoitukset täältä. Pikaiset paranemiset sinne!

  VastaaPoista
 9. jaksamisia ja paranemisia sinne sairaalaan.

  VastaaPoista
 10. Toivon sinulle Jumalan siunausta. Toivottavasti jaksat ottaa toivotukseni vastaan. Itse saan ainoastaan Häneltä toivoa.

  VastaaPoista
 11. On tosi kurjaa, kun nyt et pääse edes keppien avulla liikkumaan. Toivottavasti kuitenkaan kipuja ei ole sietämättömästi. Onko sinulla juttuseuraa, lukemista tai jotakin millä saisit aikasi kulumaan? Jaksaisitko harjoitella sitä tabletin käyttöä?
  Voimia ja kärsivällisyyttä toivotellen,
  -anja-

  VastaaPoista
 12. Kuuntekukirjat on kivoja, niitä voisi lainata kirjastosta. Jaksamista ;)

  VastaaPoista
 13. Moikka! Oon jo jonkin aikaa selaillu sun blogia silloin tällöin ja tahdon kiittää antamastasi inspiraatiosta ja ohjeista! Innostuin perustamaan itellenikin "käsityöblogin", ja olis mukavaa jos vilkaisisit jospa vaikka tykkäisit mun blogista yhtä paljon kun mä sun!♥

  Paranethan pian!

  http://silmukoitua.blogspot.fi/

  VastaaPoista