tiistai 14. toukokuuta 2013

Arki alkaa

Mun arki alkaa aina tiistaina. Maanantai on vielä ihana vapaapäivä, kun putiikkikin on kiinni. Eilen tein urotyön: vein imurin ulos, imuroin auton ja pyyhin sen sisätiloistaan - ei varmaan työ-työmiehilläkään ole niin likaisia autoja! Noh, eihän se ole homma eikä mikään, sinä ajattelet, mutta kuvittele siihen mukaan kaksi kyynärsauvaa niin ehkä ymmärrät. Koko illan olin ihan naatti. (Tämä on varmaan sitä valittamista, josta anonyymi-kommentoija minua moitti)

Tänään siivous jatkuu. Olen "tilannut" Pirkon putiikkiin ja pidämme siellä siivouspäivän. Ei käy laatuun, että asiakas tulee sovittamaan valkoisia housuja, jotka pitää lyhentää, laskee ne lattialle ja nostaa harmaana ylös. Niin on likaiset lattiat, tai ainakin pölyiset.

Näyteikkunatkin pitää vaihtaa (ei onneksi ikkunoita tartte vaihtaa, mutta näkymä uudistaa, heh) Se onkin mukavista mukavinta hommaa. Varsinkin, jos on apulainen, joka kuljettaa tavarat.

Tänään suunnittelemme myös Pirkolle pellavamekkoa ylioppilasjuhliin. Hän innostui uusimmasta "pöytäliina-huppumekosta", mutta saa nähdä, mihin päädytään.

No nyt tulee jo melkein kiire! Moi....Mervi

6 kommenttia:

 1. Eihän tuo ole valittamista vaan tosiasioiden mukaista. Kokeilkoon kukin mitä tulee kun kahden kepin kanssa hommiaan tekee. Olet kyllä aikas rohkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sana rohkea on kyllä ihan oikea tässäkin yhteydessä. Oli siinä aika monta vaaramomenttia...Kaksi keppiä ja imuri, kaksi keppiä ja vesiämpäri. Kaksi keppiä ja imurinletku. jne.

   Poista
 2. Enpä taitais edes yrittää moista kera keppien.
  Ten points!

  VastaaPoista
 3. Auton imurointi ja muu siivoaminen on tosi tylsää puuhaa ilman keppejäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulos on kyllä niin mukava. Aijai kun oli kiva tänään istuskella puhtaassa autossa. Ja kun on itse siivonnut niin tietää, että on kaikki nurkat putsattu. Eikä muuten huvita ihan niin reteesti sotatakaan - ainakaan ihan heti.

   Poista