keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Vieras minä

Aloin heti tuumasta toimeen. Edellisessä postauksessa kirjoitin, että opettelen taas trikoopuseroiden tekemistä. Olenhan niitä joskus toki väsäillyt, silloin ennen yrittäjäksi ryhtymistä., kun vielä tein itselleni vaatteita.

Olin tuonut putiikista kotiin kankaan, pessyt sen ja suunnittellut siitä pipoja tekeväni. Mutta kun ei nyt käteen sattunut mitään muuta, päätinkin muuttaa suunnitelmia ja leikkasinkin siitä vanhan puseron kaavalla hiukan toisenlaisen - joka vielä muotoutui matkan varrella. Muotoutui = siitä karsiutui pois kaikki erikoisuudet.

Väri on ihan vieras minulle, kuviointi samoin. Vierastan myöskin noin myöden menevää puseroa, tykkään sellaisista "teltoista". Tässä se nyt kuitenkin on arvosteltavaksi...ihan tavallinen pusero.

Sattumalta muistin, että tänään olen ilmoittautunut meneväni kotikaupunkini matkailutoimijoiden tapaamiseen. Tuli siis sen verran muutosta tähän "vapaapäivään", mutta jos ei olisi ollut vapaapäivää, en olisi sinne päässytkään. Tuollainen tapahtuma järjestetään keväin, syksyin ja tarkoituksena on suunnitella tai ainakin informoida, mitä kaupungissa järjestetään yhteistä juttua lähinnä turistikaudelle.

Pitäisi siis alkaa valmistautua - juu, en tuon näköisenä aio lähteä ihmisten ilmoille! Mervi.
ps. saas nähdä, onko mulla vielä illallakin jotain uutta näytettävää teille, olen nyt MELKEIN innostunut.

19 kommenttia:

 1. Sulle sopii tuollainen "pirteä" vihreä!

  VastaaPoista
 2. Tiedätkös, mä ihan yllätyin tuosta sun kuvasta! :) Positiivisesti nimittäin. Ihana hymy ja mun mielestä voisit enemmänkin käyttää tuollaisia vaatteita, jotka istuvat vähän paremmin ;) Näytät tuossa kuvassa ainakin puolet pienemmältä kuin jossain toisessa kuvassa :) Ihanaa päivänjatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sunkaan toi kuva valehtele? On joku muukin sanonut noin, että kannattaisi suosia ihoa myötäileviä vaatteita, mutta itse sitä vaan kuvittelee hämäävänsä katsojaa, kun verhoutuu väljiin vaatteisiin...

   Poista
  2. Ajattelin jotain samanlaista kommenttia laittaa kuin Heidi. Eli samaa mieltä hänen kanssaan olen. Mutta tiedän kyllä sen "turvallisuuden" tunteen, kun on reilun kokoiset kuteet yllä.

   Poista
  3. Kyllä mä ainakin rohkaisisin sua pukeutumaan vähemmän väljiin vaatteisiin :) Ja kuten edellä aldelheid totesikin, sulle sopii tuo vihreä :)

   Poista
 3. Mikäli haluaa jatkossaKIN näyttää teltalta, silloin kannattaa ehdottomasti käyttää teltanmallisia vaatteita, mikäli käyttää telttaa, näyttää teltalta. Jos pystyttää teltan, sekin on sitten sen teltanpystytyksen näköinen, eli, vaatteiden koolla ON väliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaaks hän nyt allekirjoittaneesta? Kas kun ei ihan avautunut tämä kielikuva...

   Poista
 4. Minunkin mielestä tuo väri sopii sinulle todella hyvin:)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä toi ei oo huonolla tavalla vartalonmyötäinen, makkarankuoret on vielä erikseen. Ja kokeilepas tuon päälle se farkkuhame, vois sopia ehkä. Peittäis suurimman osan tuosta kankaan kuosista, jos sitä vierastat :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos rohkaisuistanne! Olen aivan otettu, sillä miehenikin (!!!!) sanoi, että ompas sulla kivan värinen pusero. Tällaista ihmettä ei olekaan tapahtunut, että saan kotona kehuja. En kai mä vaan nyt ylpisty?

  Voi olla, että nyt kokeilenkin tuollaisia enemmän myöden meneviä vaatteita. Ja ehkäpä sitä voi välillä koittaa myös värejä, joita ei ihan ensimmäisenä tulisi mieleen. Voi olla, että jää pitämättä, mutta voi olla että piristääkin.

  VastaaPoista
 7. Pusero on kivan näköinen ja sopii ainakin valokuvan perusteella sinulle, pidä vaan ihan julkisestikin. Onko siinä liskonnahkoja vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tänään se olikin päällä mainitsemassani tapaamisessa, ihan semmoisenaan, edes silittänyt... En ole oikein hahmottanut noita kuvioita, olisko lähinnä jotain maastokangaskuviointia?

   Poista
 8. Vähän jäi vielä mietityttämään, että mikähän on se sun uusi juttu, josta olet "melkein" innostunut...
  Vaan taidan nyt olla turhan utelias. Kaikki aikanaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tarkoitti tätä yllättävää ompeluinnostusta. Pelkään jo, ettei se vaan pääse lopahtamaan, kun piti ensin pestä kankaat ja odottaa niiden kuivumista. Ei se haitta, että olet utelias, hauskaa että joku on innostunut tekeleistäni!

   Poista
 9. Myötämenevät vaatteet pienentävät. Rouva näyttää siltä että on muutaman kilon pudottanut!

  VastaaPoista