keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Semmonen työpäivä

Aamulla huomasin uutisista kuohuttavan skandaalin Isolan Marimekolle suunnittelemasta plagiaattikuosista ja yritin seurata sitä putiikissa netistä. Tällainen on takahuoneen "toimisto" - ei kovin ergonominen työskentelyasento.


Vaikka eilen moitteettomasti toimikin, tänään ei suostunut yhteistyöhön tuo läppäri. Kaksi kertaa soitin DNAn asiakaspalveluun. Onneksi siellä oli kärsivälliset ihmiset, jotka tarpeeksi yksinkertaisesti selittivät, miten sain mokkulan pelittämään. Tällä kertaa mokkula oli paikallaan (nolompi juttu). Hetikohta, kun puhelu oli loppunut, tuli DNA:lta tekstiviestillä neliosainen kysely, olinko saanut avun. Kyynikkona arvelen, että eihän se ole ihme, että työntekijät yrittävät parhaansa, kun on tuollainen "pakote". Mitä tapahtuisi, jos minä vastaisin, etten saanut apua? Jäljitettäisiinkö minulle vastannut työntekijä ja mitä häneltä kysyttäisiin ja etenkin, mitä hänelle sanottaisiin? Minä en onnistunut vastaamaan ensimmäiseenkään kysymykseen, viestin lähetys vaan ei onnistunut.

 Ei muuten auttanut takahuoneessa istuskelukaan, vain muutama asiakas kävi. Yleensähän kahvitauko saa ulko-oven käymään. Nekin muutamat asiakkaat olivat kyllä tosi mukavia juttukavereita. Voi että nautin seurustelusta! Miten ihmeessä pärjään syksyllä, kun tämä työ loppuu?

Silityslautani sensijaan ei jaksanut odottaa loppuun asti. Uutta en enää millään viitsisi ostaa, mutta ei kai tällaisellakaan voi työskennellä?

,

Painava pahvilaatikko putosi (lue: minä pudotin) korkealta hyllyn päältä ja osui tähän murtaen laudan. Mutta katsokaas, miten ihanan värinen pellavamekko! Livenä ehkä vieläkin räiskyvämpi fuksia.

Te, jotka teette lippiksiä, teille kerron, että minulta voi ostaa pestävää pahvia lippaan. Sitä on muuten paaaaljon, piti ostaa tuollainen 20 metrin rulla. Enpä taida ehtiä yksin käyttää vaikka kaikenaikaa tekisin lippoja? Tulis nyt se verkkokauppa valmiiksi, niin saisin tällaistakin tavaraa myyntiin. Huomenna on minulla vapaapäivä ja tyttäreni on vielä viimeisiä päiviä lomalla, joten pakko saada jotain aikaiseksi senkin suhteen!

Mihinkäs muuhun tarvittaisiin hyvää, pesun kestävää pahvia? Kassin pohjaksi esim.

Kotimatkalla totesin, että piha on puhjennut kukkaan. Oli pakko ottaa nämä kuvat:

Seuraavaksi voisin esitellä teille facebook-kirppari-vaateostoksiani. Mutta onko se vähän noloa?

Mervi

12 kommenttia:

 1. Mulla oli kans ongelmia viestin lähettämisessä. Se oli kyl sunnuntaina. Monta kertaa piti lähettää, ennen ku läks.

  Mut facebook-kirppari-vaateostoksien esittely ei oo noloa. Paas esitellen vain =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...sitä vaan ei itseänsä haluaisi kovin tuoda esille. Tottakai itsestänikin tiedän, että on kiva nähdä vaatteet samankokoisen (=pulskan) päällä. Tänään mietin, että eihän muotibloggaajatkaan aina esittele UUSIA vaatteita, kyllä niissäkin näkee kirpparilta ostettuja. Saa nyt nähdä.

   Poista
 2. Onpa ihana kukkiva piha!
  Voisiko lippispahvia käyttää myös tohveleiden pohjien tukevoittamiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tohveleihin, hmmm... se pitäisi testata, miten hyvin kestää hankausta. Teetkö sinä Saila tohveleita?

   Poista
  2. Enpä ole ainakaan aiemmin tehnyt!

   Poista
 3. Mekkoni sai tänään ansaittua huomiota, positiivista siis. Kun katselin muutamaa kuvaa, niin eipä paksusta ämmästä ohuen näköistä saa millään, mutta hupullinen telttamalli sopii minulle kyllä hyvin. Vähän huolettaa tuleva lehtikuva, kun ei ole alushametta, niin mitähän siitä mahtaakaan näkyä läpi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mites sen lehtikuvan kanssa - olitko tyytyväinen?

   Poista
 4. Minä ainakin voisin ostaa sinulta tuota pahvia. Kassin pohjiksi ja voisin itselleni ommella lippiksen....

  VastaaPoista
 5. ♥ onpa kaunis piha! Mukavaa päivää Merville!

  VastaaPoista
 6. En tiennytkään moista pahvia olevan olemassakaan. Pitääpä pistää korvan taa muistiin vastaisen varalle. sillehän voisi keksiä vaikka mitä käyttöä.

  VastaaPoista