maanantai 20. toukokuuta 2013

Tulevaisuuden verho avautuu

Taisin jo mainitakin, että viime yönä kirjoittelin lehtijuttua. Olen tullut hyvin skeptiseksi paikallislehden toimituksen suhteen, sillä yleensä mikään juttutarjouksistani ei ole kelvannut - syystä tai toisesta.

Nyt siellä oltiin tarpeeksi epätoivoisia. Lähetin sähköpostin tänään kello 17:37 ja ajattelin, ettei toimittaja sitä enää tänään lue. Olinpa kovin yllättynyt, kun tuli tällainen vastaus:
Sattui juuri sopivaan saumaan. Meni se sivu pahasti puihin yhtäkkiä. Joten kirjoituksesi on huomisessa lehdessä.

Koska jutussa paljastuu putiikkini tulevaisuuden asioita (jos se ihan sellaisenaan menee läpi) haluan kertoa salaisuuden ensin teille - niin paljon arvostan teitä, hyvät lukijani!

Lopetan Pellavasydän-putiikin toiminnan nykyisessä muodossaan vuoden loppuun mennessä.

Tätä päätöstä olen kypsytellyt viime kuukaudet. Kun palasin kotiin kuulemasta lääkärin tuomion, etten koskaan enää kävele ilman keppejä, jo sillä paluumatkalla aloin miettiä, miettiä ja miettiä. Ensimmäistä kertaa annoin itselleni luvan ottaa käsittelyyn myös sen mahdollisuuden, että lopetan kaupanpidon.

Tuon reissun jälkeen olenkin sitten punninnut tasapuolisesti eri vaihtoehtoja. Siihen mennessä olin härkäpäisesti vain miettinyt, millä keinoilla pystyn jatkamaan. Olin tuskainen, kun en osannut valita oikeaa ratkaisua, enkä edes tiennyt, mistä saisin apua mietiskelyyni. Puhuin mieheni kanssa, keskustelimme myös perheenä ja kysyin myös sisareltani, jolta yleensä saan neuvot kaikkeen.

Tähän viittasin yöllisessä mietiskelyssäni "asioilla on tapana järjestyä". Merkillisesti vaan asiat ovat ratkenneet. Nyt olen päässyt selville vesille ja tulevaisuus siltä osin on selkeä.

Tähän aiheeseen tulen palaamaan vielä monet kerrat. Selvittelen syitä ja suunnitelmiani jatkoon. Odotahan vain!

Lopuksi pari epäonnistunutta kuvaa uusista tuotteista. PaulaKristiina poikkesi  mökkireissullaan ja toi valmistamiaan maatuska-avaimenperiä myyntiin. Nämä on valmistettu vahakankaasta, joten ovat pyyhittävissä puhtaaksi.


Aikas somia, eikö vain? 
-Mervi-

10 kommenttia:

 1. Harmi homma, että putiikki menee kiinni! :/ Toisaalta ymmärrän tosi hyvin.

  Olet järkevä ja rohkea, kun uskallat tehdä tuollaisia päätöksiä harkiten.

  Aina tulee tilalle jotain uutta kivaa, eikös se niin mee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä on viisautta etsittykin! Ja juu, vaikka välillä epäilinkin, nyt olen varma, että jotain kivaa on oven takana - oikein odotan sitä!

   Poista
 2. Oho. Uskon, että olet perusteellisesti asioita pohtinut. Luulenpa myös, että olet sen verran toimelias, ettet täysin toimettomaksi jää :) Kiinnitinkin huomiota lausemuotoon: "lopetan toiminnan nykyisessä muodossaan". :) Voimia jatkoon, roikun täällä lukemassa kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, ehdin jo vähän pelätäkin, että jos lukijat katoavat. Mutta näyttää tulevan uusiakin.

   Poista
 3. Minä uskon, että teit hyvän päätöksen. Vaikean varmasti, mutta kun olen tätä blogiasi kuitenkin aika pitkään seurailliut, niin onhan tuo aika raskasta hommaa tainnut olla.

  Mielenkiinnolla odottelen jatkoa. Onnea elämänmuutokseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti osaatkin kuvitella, että se on ollut tuskien taival, että tähän on päästy. Monella lailla.

   Kiitos!

   Poista
 4. Minä vähän osasin odottaa mutta silti teksti hyppäsi silmille. Ymmärrän kyllä tosi hyvin ettet jaksa putiikkia enää pitää kun liikkuminenkin on sen verran hankalaa. Mutta joskus se on ajateltava omaa jaksamistaan ja jospa sitä sitten netin kautta saa sinun ihanuuksia vielä;)

  VastaaPoista
 5. Asiat järjestyy ja niinhän se menee, että joskus tulee vaan stoppi. Ainakin meille, joilla on jokin kurja matkaseuralainen(enkä tarkoita ukkoa).
  Keksit varmasti tekemistä ja se on tärkeää jaksamisen kannalta. Lepää kuitenkin ensin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paljon kun olenkin vastaan "taistellut", nyt tuntuu jo helpottavalta.

   Poista