sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Asioilla on tapana järjestyä!

Viime päivinä, viikkoina ja kuukausina olen todennut niin todeksi tuon ehkä jo kuluneeksi käyneen sanonnan.
Asioilla on tapana järjestyä. 

Vaikka fyysisesti olo onkin juuri nyt tosi surkea, tunnen sisäisesti vapautuneeni.
Kello on 4:07 yöllä. Tosi väsyneenä Euroviisut katsottuani menin sänkyyn, mutta en kyennyt nukkumaan, sillä otin huumeeni (Tramal 100  mg särkylääke) liian myöhään ja pyöriskelin vieroitusoireiden kera, kunnes nousin ylös ja etsimään viihdykettä netistä - ihan vaan omaa blogiani lukemaan!

Eräs iso päätös elämässäni tuntui vielä muutama kuukausi sitten aivan mahdottomalta ratkaista. Mistään en löytänyt vastausta, enkä edes käsittänyt, mistä sitä etsisin. Nyt, tänään, töistä tullessani totesin, että asia on aivan "päivänselvä", ei ole minkäänlaista epävarmuutta siitä, miten tuon asian ratkaisen. Uskomatonta!

Myös toinen asia on luultavasti ratkennut.

Tällaista pöhköä tekstiä aamun jo sarastaessa - viimeiset juhlijat näkyvät palaavan koteihinsa...

-Mervi-

2 kommenttia:

 1. Kumma kyllä, asiat pakkaavat järjestyä. Ei aina mieleni mukaan mutta kuitenkin.Aika hoitaa useimmat ja oma muuttumiseni toiset ja vain joihinkin täytyy itse yrittää kovasti vaikuttaa.
  Toivon, että sinun asiasi ovat jätjestyneet mieluisalla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin. Ja totta sekin, että vaikka sitä sanoo, että asiat järjestyvät, niin ei ne aina silti mene oman mielen mukaan. Tämäkin selkiytynyt ratkaisu ei ole ollenkaan mieleiseni, mutta pääasia, että saan asian päätökseen ja pääsen eteenpäin...tunnen pääseväni selkeille vesille.

   Poista